Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4.baba mennyire borítja fel a...

4.baba mennyire borítja fel a napi rutint?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Most várom a 4. babám. Érdeklődni szeretnék 4 gyermekes anyukáktól,hogy a 4.baba érkezésével mennyire változott meg az élet ,mennyivel lett nehezebb? Azt tudom,hogy az első és a második között nekem nagy volt a váltás . Második és harmadik között picit egyszerűbb. Most nem tudom mire számítsak. :) Nem túl nagy korkülönbség van köztük. 7 év, 5év, 3év és most a pici majd. :) Köszönöm előre is! :)
2021. ápr. 30. 15:10
 1/4 anonim ***** válasza:
81%
Nálunk ugyanolyan szépen beilleszkedett, mint a 3. és a 2. Az első 1-2 hét kicsit káoszos lett volna, ha a férjem nem marad itthon, de utána már semmi gáz nem volt. 😊
2021. ápr. 30. 15:16
 2/4 anonim ***** válasza:
45%
Nálunk fenekestől felfordult minden az elején:)Mára(11 hónapos)teljesen beálltunk,felvette a ritmust mindenki:a kicsi diktál:))Annyi szerencsém van,hogy itt már a 3 nagyobb (16,14,11 évesek) valóban nagyon sokat segít nekem.
2021. ápr. 30. 15:17
 3/4 anonim ***** válasza:
72%
Nálunk az ötödik sem borított fel mindent fenekestül.
2021. ápr. 30. 16:40
 4/4 anonim ***** válasza:
Sokkal masabb nem lett. Hasonlo koruak a gyerekeim, mint neked. 7,6,2,1. A ket nagy kozott 15 hónap van,a ket kicsi kozott 13 hónap. Szoval ugyanugy csinaltam a dolgokat a 4. babanal, mint az elso ket gyerekkel. Együtt aludtak/alszanak délután stb. A "nagyok" pedig mar rok sokat tudnak segiteni is.
2021. ápr. 30. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!