Akinek 10 dpo pozitív volt a teszt és nagyon enyhe barnázást tapasztalt mi lett a vége? 🙄 Teszt lent
2021. ápr. 28. 20:00
1/20 anonim válasza:
Orvos és progeszteron pótlás lett.
2/20 anonim válasza:
Ezt nem mondanám halványnak, nagyon egyértelmű pozitív. Nem árt, ha lát a doki (már ha normális, és nem küld el azzal, hogy ezzel úgyse tud mit kezdeni).
Nekem eddig mindig kémiai terhesség vagy vetélés lett belőle, amikor ilyen korán vérezgetni, barnázni kezdtem.
3/20 A kérdező kommentje:
Van itthon progi el is kezdem szedni 🙄
2021. ápr. 28. 20:23
4/20 anonim válasza:
27 hetes vagyok jelenleg és épp nagyokat rugdos a kisfiam a pocakban.
Én is kaptam progeszteron pótlást.
5/20 A kérdező kommentje:
Köszi 2-es, sajnos már volt egy vetélés nekem is, és 2 kémiai 🤦♀️ Nem értem igazából mert a progim elvileg rendben van, most is voltam vérvételen hétfőn 77nmol/l volt 🤷♀️
2021. ápr. 28. 20:26
6/20 A kérdező kommentje:
Nektek mennyi progit javasolt a doki? Nekem 2x1 szájon át szedhetőt mondott az előzőnél ahol 5 nap késéssel megjött, tesztek halványodtak
2021. ápr. 28. 20:28
7/20 anonim válasza:
2 vagyok
Én 3x1-et szedtem hüvelykapszulában mindkét terhességemnél az első trimeszterben
8/20 anonim válasza:
Orvos, progi pótlás. Napi 3x1 szájon át.
Most itt alszik mellettem :)
9/20 A kérdező kommentje:
Hát akkor még reménykedem, tesztek is majd mutatják 🙂
2021. ápr. 28. 20:42
10/20 A kérdező kommentje:
Ja és nektek mikor múlt el a barnázás ahogy elkezdtétek a progit?🙂
2021. ápr. 28. 20:48
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!