Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az időn túli pozitív abszolút...

Az időn túli pozitív abszolút semmit nem jelent?

Figyelt kérdés
Most valószínűleg sokan nagyon hülyének fognak nézni a kérdésemért, de ilyen még nem volt velem. Kb. 3 éve küzdünk babáért, de soha egy pozitív tesztem sem volt, most megyünk inszemre. Eddig mindig időben megnéztem a tesztet, utána pedig kidobtam, szóval egy perccel sem szoktam időn túl nézegetni, és abban reménykedni. Most viszont megcsináltam a tesztet, elfelejtettem beállítani a telefonomon időzítőt, és elkezdtem főzni, és totál megfeledkeztem róla. Főzés után (sokára) jutott eszembe, és halvány pozitívnak láttam, azt nyilván nem tudhatom, mikor jött ki. Eddig még soha életemben nem láttam pozitív tesztet, ezért bevallom, kicsit megdobogtatta a szívemet a látvány, de persze tudom, hogy így nem érvényes, de egyáltalán semmit nem jelent? És most fogtok nagyon hülyének nézni, mert a körülmények nagyon nem babára utalnak, ugyanis menstruáltam, rendesen, darabosan, most vagyok elvileg a 10. ciklusnapon (azt is tudom, hogy ilyenkor már sokkal erősebbnek kéne lennie, ha pozitív lenne). Ráadásul a nemvárt előtt 2 nappal csináltam 10-es tesztet, és negatív volt. Viszont napok óta hányingerem van, és időről-időre indokolatlanul, a semmiből sírhatnékom támad, ezért csináltam a tesztet. Remélem, hogy nem méhen kívüli terhesség... Fogok újból tesztelni érzékenyebb teszttel (ez az időn túli 25-ös volt), de még egyelőre nem tudok újból pisilni :D Köszönöm, ha segítetek!

2021. ápr. 23. 15:40
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Mi újság kérdező?
2021. ápr. 24. 10:27
 22/31 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Csináltam reggel kétféle 10-es tesztet is (Predictor early, One step), és mindkettő negatív lett. Valószínűleg akkor tényleg az lh-ra jelezhetett időn túl. Készülünk tovább az inszemre, úgy látszik, most már nem ússzuk meg :D bár még ez a hónap akár sikerülhet addig. Egyébként tényleg nekem ez most pozitív élmény volt, egyáltalán nem vagyok csalódott, ettől talán oldódik kicsit az a berögződés, vagy nevezzük megszokásnak, hogy nekem "csak negatív lehet" a teszt, tényleg jó érzés volt átélni, hogy végre egyszer két csíkot látok. Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget, és hogy megosztottátok a tapasztalataitokat! Tényleg hasznos volt számomra minden szempont :) Remélem, hogy mindenkinek mihamarabb sikerül, aki kisbabát szeretne! :)
2021. ápr. 24. 11:39
 23/31 AlexandraL22 ***** válasza:
100%
Ezzel én is igy vagyok. Mást nem latok csak negativ, negativ. Mar a konyokomon jon ki 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Kivanom h minden jol alakuljon az inszeminacion 💖
2021. ápr. 24. 17:43
 24/31 anonim ***** válasza:
71%
Sajnos sok a hamis eredmenyt mutató terhessegi teszt. Manapság annyira erzekenyre csinálják hogy kb minden más hormonra us érzékenyek es ekkor adjak a hamis halvany csíkos történeteket, eredményeket
2021. ápr. 25. 13:30
 25/31 A kérdező kommentje:
23-mas, nagyon szépen köszönöm a jókívánságot! :) Én is hasonlóan jókat és sok kitartást, boldogságot kívánok neked!
2021. ápr. 26. 12:06
 26/31 anonim ***** válasza:
Miert pontoztal le? Tapasztalat alapján írtam!
2021. ápr. 26. 16:31
 27/31 A kérdező kommentje:
Senkit sem pontoztam le :-O Mindenkire zöldet nyomtam, mert tényleg mindenki szempontja hasznos volt számomra.
2021. ápr. 26. 17:51
 28/31 AlexandraL22 ***** válasza:
59%
Miujság kérdező? 23-as vagyok, mellesleg Alexa :)
2021. ápr. 29. 20:12
 29/31 A kérdező kommentje:
Köszi az érdeklődést! Azóta már nem csináltam újabb tesztet, mert szerintem ezek az érzékeny tesztek kimutatták volna, ha lett volna valami. Pont ma voltam amúgy nőgyógyásznál az inszem előtti vizsgálatok miatt, és kiderült, hogy policisztás a petefészkem... :-( eddig soha egyetlen nőgyógyász sem látta annak.
2021. ápr. 30. 12:57
 30/31 anonim ***** válasza:
Oo de nagyon sajnálom! Hogy hogy eddig ezt nem látták? A legjobbakat kívánom és össze fog az a baba jönni hidd el❤️🤗🤞
2021. ápr. 30. 22:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!