Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az időn túli pozitív abszolút...

Az időn túli pozitív abszolút semmit nem jelent?

Figyelt kérdés
Most valószínűleg sokan nagyon hülyének fognak nézni a kérdésemért, de ilyen még nem volt velem. Kb. 3 éve küzdünk babáért, de soha egy pozitív tesztem sem volt, most megyünk inszemre. Eddig mindig időben megnéztem a tesztet, utána pedig kidobtam, szóval egy perccel sem szoktam időn túl nézegetni, és abban reménykedni. Most viszont megcsináltam a tesztet, elfelejtettem beállítani a telefonomon időzítőt, és elkezdtem főzni, és totál megfeledkeztem róla. Főzés után (sokára) jutott eszembe, és halvány pozitívnak láttam, azt nyilván nem tudhatom, mikor jött ki. Eddig még soha életemben nem láttam pozitív tesztet, ezért bevallom, kicsit megdobogtatta a szívemet a látvány, de persze tudom, hogy így nem érvényes, de egyáltalán semmit nem jelent? És most fogtok nagyon hülyének nézni, mert a körülmények nagyon nem babára utalnak, ugyanis menstruáltam, rendesen, darabosan, most vagyok elvileg a 10. ciklusnapon (azt is tudom, hogy ilyenkor már sokkal erősebbnek kéne lennie, ha pozitív lenne). Ráadásul a nemvárt előtt 2 nappal csináltam 10-es tesztet, és negatív volt. Viszont napok óta hányingerem van, és időről-időre indokolatlanul, a semmiből sírhatnékom támad, ezért csináltam a tesztet. Remélem, hogy nem méhen kívüli terhesség... Fogok újból tesztelni érzékenyebb teszttel (ez az időn túli 25-ös volt), de még egyelőre nem tudok újból pisilni :D Köszönöm, ha segítetek!

2021. ápr. 23. 15:40
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! csináltam egy 10-es érzékenységű tesztet, és teljesen negatív lett, de mondjuk viszonylag sokat ittam előtte, azért csinálok majd egyet reggel első vizeletből is, hátha. Csináltam egy lh-tesztet is, az is negatív, pedig az a 10. napon nekem általában már vagy pozitív vagy majdnem pozitív szokott lenni. Nem élem bele magam, de komolyan mondom, bármi lesz is a vége, jó érzés volt egyszer végre pozitív tesztet is látni :-)
2021. ápr. 23. 18:55
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a ciklusodban még ugye nem eshettél teherbe, ha viszont az előzőben történt, akkor már valóban egyértelmű pozitív kéne legyen a nap bármely szakában, még 1 hektoliter víz után is. Szóval különös. Ha lett volna egy kémiai terhességed, akkor azt már szerintem nem mutatta volna ki 10 nap után, de ki tudja. Kíváncsi leszek. Jobbulást :)
2021. ápr. 23. 20:13
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező! Ebben a tesztben én már abszolút nem hiszek. Csatoltam a novemberi meg a múlthavi tesztjeimet és képzeld időre megjött, nem is voltam terhes. Ugyanez volt, ilyen pozik után 2 napra negatív és másnap mensi. De ez csak kettő hónap volt amit ki raktam. Ezek a tesztek nem valósak, ennyi kémiai terhességem nem lehetett. Én ilyet többet nem veszek. :( ..

[link]

[link]

2021. ápr. 24. 07:17
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nagyon furcsa... Nekem sosem volt ilyen a facelle csak mikor terhes voltam. Utolsó ezek szép egyértelmű pozik. Lehetetlen ilyen rózsaszín szellemcsík. Szerintem pedig ennyi kémiaid volt. A facelle nagyon érzékeny teszt. Valamiért nem tudtak megtapadni. Vagy nagyon magas az Lh szinted és még arra reagalhat. De ilyen erősen, hát ez furcsa.
2021. ápr. 24. 08:13
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
Ja és 4 terhességből mondom ezt , hogy csak akkor volt ilyen. Ha nem volt baba, nem volt csík, hiába keresgéltem nagyítóval is.
2021. ápr. 24. 08:15
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Csütörtökön megyek egy teljes laborvizsgálatra. Befizettem a családtervező csomagra és ha megvan az eredmény utána endokrinológushoz. Kíváncsi leszek, hogy mit mond. Én annak örülnék ha igazad lenne, mert legalább tudnám, hogy elindul valami. Raktam már ki korábban én is kérdést, mert a pandémia miatt sehova nem jutottam el. Kíváncsi voltam a tapasztalatokra es sokan gratuláltak, de mindig csak a csalódás volt a vége. Ezért vagyok már negatív a facelle teszttel kapcsolatban. Cisztám nincs és azt mondta a nőgyógyász az Uh-n mindent rendben talált. Szóval nem tudom. Akkor mutattam neki az elmúlt év tesztjeimet és szerinte ezek a tesztek nem jók. Emiatt bizonytalanodtam el. Sosem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz teherbeesni( legalább is nekem).
2021. ápr. 24. 08:29
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
14-es válaszoló! Az mit jelent, hogy nagyon magas az LH szint? Az rosszat jelent? Vagy gátolhatja a megtapadást? Köszönöm a válaszod :)
2021. ápr. 24. 08:34
 18/31 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan nem a 14-es válaszoló vagyok, de azt tudom, hogy mióta teherbe estem közel 0 az LH szintem, és az úgy van jól. Ovuláció után leesik a szintje, hiszen már nincs rá szükség abban a ciklusban, mivel kiváltotta a tüszőrepedést. Menopauzában szokott magas maradni. Szóval jobb eset, és szerintem valószínűbb is, hogy volt 2 kémiai terhességed.
2021. ápr. 24. 09:31
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ha életbe lépne a menopauza, akkor minden hónapban ilyen tesztjeim lennének, ugye? Most megnyugtattál és köszi, hogy leírtad.😊 Sokat olvasgattam erről, mert nekem is megfordult ez a fejemben. Természetesen nem az internetről akarom magam kúrálni meg megfejteni, hogy mi lehet a gond. Kíváncsi leszek, hogy az endokrinológus mit mond majd vagy mi lesz a labor eredménye.

Kedves Kérdező!

Veled miújság? Teszteltél azóta?

Szurkolok nagyon!🤞

2021. ápr. 24. 10:03
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
A 18as válaszoló, neked meg nagyon boldog bababvárást!!😘
2021. ápr. 24. 10:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!