Tapasztalta már valaki, hogy késői peteérésből baba lett, ha igen a teszt mikor jelezte?
Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy tapasztalt e már valaki olyat, hogy nem a ciklus közepén, hanem a vége felé, mensi elötti 1-1,5 hétben volt peteérése és esetleg baba lett belőle?
Van egy kisfiam aki előtt rendszeres volt a mensim, az első kimaradt napon már pozitívat teszteltem vele. Viszont ez a kis legény jelenleg még cicizik(13 hónapos), így a ciklusom elég ingadozó, a 28-34 nap között változik, ebből kifolyólag nyílván a peteérése is változik.
A lényeg, hogy a max 34 napos ciklushoz képest is 3 napja késik, teszt jelenleg még negatív, ellenben voltunk a középidőhöz képest később is együtt a párommal. Lehetséges, hogy baba van a dologban, csak még a teszt nem mutatja? Valaki volt már ilyen helyzetben? Természetesen ha a helyzet változatlan mindenképp orvoshoz fordulok, de jelenleg a tapasztalatok érdekelnek! Enyhe tünetek vannak, de nem igazán tulajdonítanék még nagy szerepet nekik.
Köszönöm előre is a segítségeteket! :)
A mensi annyival később lesz amennyivel később volt ovu. Mert a luteális szakasz állandó (ovu utáni napok száma). Tehát a teszt is ahhoz mérten lesz pozi. Azért a nemvárt napján minden teszten dereng a csík, ha terhesség van.
Szóval vagy nem volt ovud, vagy sokkal később volt és még nem késik. Aztán vagy terhesség vagy nem. Ha ritkán vagytok együtt akkor aktustól 19 napra 100% a teszt.
Mivel nem tudod mikor lehetett ovud így simán lehet még terhesség is, persze csak, ha voltatok is együtt eleget :)
Nekem 23.ciklusnapi peteérésből fogant a babám 😊 így a ciklus 37 napos lett volna. Anno kisfiamnál 16.nap volt ovum mindig, szülés utántól lettek hosszabb ciklusaim.
Ovutól számolva 9.napon teszteltem délutáni vizeletből először pozitívat.
19hkm
De szuper, gratulálok! 😊
Az a baj nálom, hogy tényleg nem igazán tudtam nyomon követni az ovut. Próbálkoztam lh teszttel, de ha őszinte akarok lenni, nem feltétlen adott 100 százalékos megnyugvást, így most nem is figyelgettem, mert csak jobban rágörcsölök a dolgokra.
Ha nagyon akarom talán egy nagyonnagyon, de tényleg nagyon halvány második csík látható a mai teszten, de úgy vagyok vele, hogy ha nagyítóval kell nézni akkor az biza negatív még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!