7 hetes terhességet észrevehet a nőgyógyász ultrahangon?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 17. 14:48
12/25 anonim válasza:
Hüvelyin meg jobban kell látnia mint a Hasin...
Pozitívat teszteltel és nem látta a doki UH-n?
13/25 A kérdező kommentje:
Nincs pozitiv teszt.. csak nem tudom szólt volna az orvos ha 7 hetes terhességet lat??
2021. ápr. 19. 16:33
14/25 anonim válasza:
Lehet, nem is vagy terhes? vagy mi van? Bocs, de nem értem. Csak gondolod, hogy terhes vagy?
15/25 anonim válasza:
Nyilván szólt volna, ha lát egy terhességet. Minimum rákérdezett volna.
Nekem a 12. heti genetikai ultrahangig az összes babavizsgálat hüvelyi ultrahangon keresztül történt, hasin nem látták volna olyan jól. Szóval 100000000%, hogy látta volna, ha van ott valami, és még egyszer ennyi, hogy szólt volna. Ha nincs teszted sem, az orvos sem látott semmit, akkor egészen biztosan más miatt késik.
16/25 anonim válasza:
A doki látta volna. Hüvelyi uh-val már az 5 hetes terhességet is egyértelműen látják. Tehát nem vagy terhes. Még te is láttad volna az uh-n.
17/25 anonim válasza:
Persze hogy szólt volta. Hát már dobog a szíve is. De ha ennyire nem bízol miért nem tesztelsz??
18/25 anonim válasza:
Általában először kéne tesztelni. Ha az pozitív, akkor menni a nőgyógyászhoz, mert ő megerősíti, hogy tényleg terhes vagy-e ( a teszt ritkán, de tévedhet). Szóval a doki biztosan látja.
19/25 A kérdező kommentje:
Negativ lett a teszt de olyan erzesem van terhes vagyok.. és külön nem kerdezztem ra az orvosnal terhesegre azert felek magatol nem szolt volna
2021. ápr. 20. 10:33
20/25 anonim válasza:
Nem vagy terhes. És nem kell hetente feltenni ezt a kérdést, volt már itt egy ilyen, ha te nem ugyanaz vagy már megint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!