Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 17.dpo 3negatív teszt! Menzesz...

17.dpo 3negatív teszt! Menzesz sehol! Van valaki hasonló helyzetben? 🙂

Figyelt kérdés

Sziasztok! Átlag 29-30naposak a ciklusaim! 4 napja késik, a mindjárt megjön érzés meg van! (De az mindig szokott lenni menzesz előtt) Tegnap előtt délutáni vizeletből 25ös teszt negatív, tegnap reggel első vizelet 25ös teszt negatív, ma délután 10es teszt negatív!

Van valaki aki járt már így mégis baba volt a dologban? Csak beszélgetni szeretnék tapasztalatokat cserélni! 🤗

2021. ápr. 15. 13:10
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
50%

Nem csak attól késhet, hogy baba van a dologban, lehet pl stressztől is vagy bármi befolyásoló dologtól.

De ha biztosra akarsz menni és később se jön meg, csinálj egy újabb tesztet.

2021. ápr. 15. 13:20
 2/20 anonim ***** válasza:
33%

Nekem, ha napokat késett, akkor sose volt ovum. Mondjuk tudtam róla, mert lh tesztet használtam. Ovu után 12. Napon a 10-es teszt már pozitív...mindenkinek. Tehát vagy nem vagy terhes, vagy minden véletlen összejött -> egy hetet csúszott az ovud és akkor sikerült teherbe esni = akkor még nem késik és 2-3 nap múlva pozi lesz a teszt. Azért én ezt sajnos nem tartom esélyesnek.

Késni akkor késik, ha később van ovu vagy elmarad az ovu aminek oka lehet hormonális változás, stressz, idöjárás, betegség, életmódváltás stb. Ha terhesség az ok akkor pedig minden teszt pozi lesz a nem várt napján legalább halványan.

A kérdés 100%-ra tudod e, hogy mikor volt ovud? Vagy csak tipp?

Kicsi az esély a babára, de azért drukkolok, ha másért nem is, hogy következő alkalommal sikerrel járjatok.

2021. ápr. 15. 13:49
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a nem várt után 9 nappal lett halvány pozi a tesztem, de azt is csak mikroszkóppal lehetett látni... A nem várt 4. napján voltam orvosnál, nem látott semmit. Sőt! Azt mondta vékony a nyálkahártya, nemhinné, hogy terhes vagyok. A 10. Napon elküldött vérvételre a HCG miatt, de látszott, hogy csak mert erősködöm. Aztán 2 nap múlva megint. Duplája felett volt, így elkezdték keresni, azt hitték méhen kívüli. Most bent szuszikál a másik szobában. :) 1 héttel későbbinek becsülték mindig, mint az utolsó mensim.

Szóval ilyen is van!

2021. ápr. 15. 14:02
 4/20 A kérdező kommentje:
30-31én volt ovu! 2éve volt egy méhen kívüli terhességem, el kellett távolítani a jobb oldali petevezetéket! Azóta ez az első hónap hogy ennyi napot késik! Az akkori terhesség 2 nap késés után volt nagyon halvány pozitív! A ma délutánin van egy nagyon nagyon halvány második csík, de erre azért nem adok alig látni! Viszont a hőm még ma reggel is 37 volt menzesz előtt mindig leesik! És mindig vizes folyásom van előtte, most krémes ahogy 2éve is... 😐 De pár hónapja már nem is foglalkozok a témával, nem mondanám, hogy ezen kattogok, sőt...
2021. ápr. 15. 14:05
 5/20 anonim ***** válasza:
Akkor csak elszámoltad az ovud. Drukkolok!
2021. ápr. 15. 14:18
 6/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, pár nap és csak kiderül!
2021. ápr. 15. 14:24
 7/20 A kérdező kommentje:

[link]

Olyan halvány, hogy így képen még annyira se látszik mint előbe...

2021. ápr. 15. 14:52
 8/20 anonim ***** válasza:
Görbéd?
2021. ápr. 15. 14:58
 9/20 A kérdező kommentje:
Azt csak magamnak szoktam firkálgatni egy füzetbe...
2021. ápr. 15. 15:08
 10/20 anonim ***** válasza:
mizu azóta?
2021. ápr. 15. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!