Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menstruációs ciklus 24....

Menstruációs ciklus 24. napján a tüsző még nem repedt meg. Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés
Ma voltam orvosnál, ennyit mondott, konkrétan nem tudtam mikor volt a menstruációm, most számoltam utána. Jelenleg rendszertelen a ciklusom mert nemrég hagytam abba a gyógyszert. Amúgy az orvos szerint minden rendben
2021. ápr. 14. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem rendszeres akkor lehet pár nap múlva reped és 40 + lesz a coklusod, vagy ebben a hónapban nem reped
2021. ápr. 14. 20:03
 2/6 A kérdező kommentje:
És ez magától helyreállhat?
2021. ápr. 14. 20:08
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezt sajnos nem tudom dokit kéne megkérdezni
2021. ápr. 14. 20:16
 4/6 A kérdező kommentje:
Oké, 2 hét múlva megyek vissza citológia eredményért, akkor rákérdezek
2021. ápr. 14. 20:17
 5/6 anonim ***** válasza:
A hormonok kiszámíthatatlanok. Vagy helyreáll fél éven belül magától vagy hormonsort kell nézetni, pajzsmirigy, IR hogy minden egyben meglegyen, és doki segít. Nem írtad mekkor tüsző, 18mm felett már tudnak repedni, illetve átlagosan 20-25mm az a méret, amikor repedni szoktak. Naponta 1-2mm amit nőnek.
2021. ápr. 15. 07:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Oké, azt nem tudom mekkora, nem írta rá. Az orvos azt mondta mivel fogamzásgátlót szedtem lehet zavar, ha 1 éven belül nem jön össze a baba akkor menjek vissza
2021. ápr. 15. 11:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!