Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 nap kesesnel csináltam egy...

3 nap kesesnel csináltam egy tesztet, de negativ lett. Azota sem jott meg. Attol lehetek varandos?

Figyelt kérdés

Rendszertelen a ciklusom. 33-41 nap kozott van. 3 nap kesesnel teszteltem, de negativ lett.

Azota is kesik, ma 6. Napja.

Marcius 24-en voltunk egyutt a parommal.

Az lenne a kerdesem, hogy lehetek attol varandos?

Csak penteken tudok eljutni tesztet venni. Inkabb tapasztalatokra vagyok kivancsi, hogy van e olyan akinek x nap kesesnel negativ volt a teszt, majd mikor par nap mulva ujra tesztelt mar pozitiv lett?!

2021. ápr. 14. 16:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Előfordul ilyen, ezért is írja a teszt, hogy ha negatív, de néhány nap múlva se jön meg, akkor újra kell tesztelni. Hogy mennyire gyakori, hát passz. Ha jól sejtem, babát akartok, drukkolok :-)
2021. ápr. 14. 19:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! 😊
2021. ápr. 14. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!