Terhes vagyok? 2 hete kesik a mensim, tegnap este csinaltam tesztet ami nega lett. Nagyon szeretnék babucit, ezert abban reménykedem, hogy azert lett nega mert este csinaltam.2 hét késésnél már mindegy mikor csinalom?
Figyelt kérdés
A teszten az állt, hogy a nap 24 orajaban elvégezhető.Megis azert remenykedem!2009. szept. 9. 10:50
1/7 anonim válasza:
Szia! Én írtam ki egy másik kérdést, pár sorral ez alatt... nekem 3 hete késik, az itthoni tesztjeim negativak, de a laborom pozitiv. Szoritok neked is!
2/7 anonim válasza:
2 hét után már illene kimutatnia de lehet alacsony a hcg-d,amit reggel csinálsz az biztosabb.Én vennék másikat.
3/7 A kérdező kommentje:
Laborod pozitiv, tesztek pedig negativak??Most mar kezdek remenykedni!!Koszike!
2009. szept. 9. 11:36
4/7 anonim válasza:
Aranyos az élet - neked reményt adtam, én meg el vagyok keseredve, hogy ez miért lehet? Félek :(
5/7 A kérdező kommentje:
Hogy hogy el vagy keseredve?:( nem tervezted?
2009. szept. 9. 11:41
6/7 anonim válasza:
Dehogy, nem arról van szó, hogy nem akarom őt! Szó sincs róla!!! Nem terveztük, de borzasztóan örülök neki! Csak attól tartok, hogy gond lehet, hogy a labor szerint pozitiv, az itthoni tesztek szerint nem... - és uh -ra még napokig kell várnom... és féltem őt!
7/7 A kérdező kommentje:
Ne felj,en mar sokszor hallottam,hogy ezek a gyors tesztek nem mindig pontosak,sőt!!!De a labor az tuti, na meg a doki!Ugyhogy ne felj!!Szoritok neked...s te meg nekem:))
2009. szept. 9. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!