Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől jöhet meg egy nőnek 2x...

Mitől jöhet meg egy nőnek 2x is a mensije adott hónapban?

Figyelt kérdés
Pár évente csinálja ezt. Március elején, és legvégén is megjött neki. Eddig normális volt. Terhességi teszt negatív volt előtte. Gumival védekezés szabályszerű.
2021. ápr. 14. 15:07
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Nekem is sokszor van ilyen, mondjuk nekem alapból össze-vissza jön meg, így van, hogy ilyen időpontokra esik
2021. ápr. 14. 15:10
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez idegi, vagy hormonális? Stresszes időszakban volt, mondta. Lehet attól?
2021. ápr. 14. 15:11
 3/9 anonim ***** válasza:
51%
🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2021. ápr. 14. 15:45
 4/9 anonim ***** válasza:
88%

Egy átlagos ciklus 28 napos.

A legrövidebb de normália ciklua 21 napos - ekkor jön meg pl hó elején és végén.

A leghosszabb de normális a 35 napos ciklus.

Ergo 21-35 napig normális.

2021. ápr. 14. 15:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is össze-vissza jön meg 3 és 5 hét között. Ha 3 hétre jön meg simán van kettő ugyanabban a hónapban. Ez hormonális, de a sztressz hatással lehet a hormonokra. Mondjuk nekem attól inkább csak később szokott jönni.
2021. ápr. 14. 15:54
 6/9 A kérdező kommentje:
#3: ennyit tudsz ide írni? Ostoba, segítség kérő oldal ez.
2021. ápr. 14. 15:57
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
A ciklust nem naptári hónapban mérjük. Simán előfordulhat egy rövidebb ciklusnál, hogy a naptári hó elején és végén is menstruál valaki
2021. ápr. 14. 16:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi ezen a fura? Nekem is van néha ilyen hónapom. Hisz ha pl. elsejen, másodikán stb. jön meg, az átlag 28 napos ciklusnál is hónap végére jön ki a köv. menzesz. Valakinek meg rövidebb is a ciklusa.
2021. ápr. 14. 17:24
 9/9 anonim ***** válasza:
83%
Koppra pontos 28 napos ciklusom van, mindig is az volt. Minden 4. szombaton jön meg. Mivel egy hónap 30-31 napos, nem olyan nagy csoda, ha épp hó elején és hó végén is menstruálok. Szomorú, hogy ez a kérdés ennyire nagy tanácstalanságot vált ki egyesekbők. Csak számolni kellene tudni...
2021. ápr. 14. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!