Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes vagyok? Vagy meg fog...

Terhes vagyok? Vagy meg fog jönni ?

Figyelt kérdés

Nagy átlagban 35 naposak a ciklusaim.

Már pár napja elkezdett fájni a mellém de elviselhető.Nem szokott igaz de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.

23. napra krémes folyásom volt.

24. napon (ma) törléskor barnás véres.

Talán csak korán megfog jönni?

Azért még van remény ? :.(..

2021. ápr. 13. 13:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ilyenből nekem kémiai terhesség lett. 🥺

A barnás dologtól halvány pozitívat teszteltem 2 napig, utána 1 negatívat.

A negyedik napon terhességi tesztért szaladtam el (a második napon, mikor késett) és mire hazaértem, nem kellett a teszt... Uh-n a "nyomok" láthatóak voltak, de magától tisztult.

De nem vagyunk egyformák, ameddig nem jön meg, van remény!

2021. ápr. 13. 20:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Nekem is kemiai lett az ilyenből, de azóta is a baba témán vagyunk, nem adjuk fel. En is magától tisztultam utána. Nekem 1 hetet késett a menzeszem es volt 2 pozitív tesztem. Viszont az 5. napon mikor teszteltem mar csak nagyon nagyon halvány pozi volt majd 1 het kesessel meg is jött.
2021. ápr. 14. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!