37. napon vagyok, érzek mellfeszülést és mintha meg akarna jönni érzést, nekem a ciklusaim hosszabb 30-35 nap. Tesztelni még nem mertem, több mint fél éve próbálkozunk. Van olyan aki hasonló tünetekkel inkább terhes volt, mint mensi előtt volt?
Szia! Mi egy éve próbálkozunk.
Az én ciklusom 24-26 nap.
Ma vagyok a 26. napon. Tegnap olyan derék fájásom és görcseim voltak, hogy azt hittem, hogy fel sem tudok kelni. Ma már semmi. A cicim már peteérés óta folyamatosan fáj.
Én nem számítok babára. Két napja teszteltem, ami negatív lett. Várom, hogy megjöjjön.
Amikor az első babánkkal terhes lettem minden pms tünet elmaradt. Abból már sejtettem, hogy baba van.
De azért engem is érdekel, hogy volt-e olyan, akinek minden pms tünete megvolt, és mégis babás volt.
Szurkolok kérdező!
Attól, hogy más volt terhes ilyen esetben, attól te még nem fogod megtudni a választ, tehát mitől lenne kíméletesebb? Tesztelj. Vagy siker vagy nem.
Drukkolok, hogy pozit tesztelje :) Szedd össze magad a terhesség kíméletlen állapot, nem a teszteléstől kell félni :D
A kudarcot is meg kell tudni élni. Mi 3 évet vártunk rá, de sose volt ilyen, hogy ne akarjak tesztelni. Minden hónapban negatív lett, el kell tudni fogadni.
Ettől függetlenül drukkolok, de tényleg nőlj fel a feladathoz. 12hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!