Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 37. napon vagyok, érzek...

37. napon vagyok, érzek mellfeszülést és mintha meg akarna jönni érzést, nekem a ciklusaim hosszabb 30-35 nap. Tesztelni még nem mertem, több mint fél éve próbálkozunk. Van olyan aki hasonló tünetekkel inkább terhes volt, mint mensi előtt volt?

Figyelt kérdés

#baba #mensivagyterhesseg
2021. márc. 3. 13:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy lesz aki igen, vagy nem. De a teszt már többet mond mint mi itt nem? 😄
2021. márc. 3. 14:13
 2/10 A kérdező kommentje:
igazad lehet, de ez kíméletesebb mint a teszt, bár nem minden esetben 😀
2021. márc. 3. 14:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Pont ugyanúgy volt mellfeszülésem és hasfájásom mindkettőnél, szerintem teszelj, mert bármi lehet.
2021. márc. 3. 14:17
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi, úgy lesz, csak előtte pozitiv gondolatokkal szeretném megtölteni magam általatok 😊
2021. márc. 3. 14:25
 5/10 anonim ***** válasza:

Szia! Mi egy éve próbálkozunk.

Az én ciklusom 24-26 nap.

Ma vagyok a 26. napon. Tegnap olyan derék fájásom és görcseim voltak, hogy azt hittem, hogy fel sem tudok kelni. Ma már semmi. A cicim már peteérés óta folyamatosan fáj.

Én nem számítok babára. Két napja teszteltem, ami negatív lett. Várom, hogy megjöjjön.

Amikor az első babánkkal terhes lettem minden pms tünet elmaradt. Abból már sejtettem, hogy baba van.

De azért engem is érdekel, hogy volt-e olyan, akinek minden pms tünete megvolt, és mégis babás volt.

Szurkolok kérdező!

2021. márc. 3. 14:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok. Nekem 28 naposak a ciklusaim , 23.-dik napon véreztem , gondoltam nem vagyok terhes . Ma hat napja kellett volna megjönnie normálisan. Kiderült , hogy babát várok. Szerintem tesztelj. :)
2021. márc. 3. 18:18
 7/10 anonim ***** válasza:

Attól, hogy más volt terhes ilyen esetben, attól te még nem fogod megtudni a választ, tehát mitől lenne kíméletesebb? Tesztelj. Vagy siker vagy nem.

Drukkolok, hogy pozit tesztelje :) Szedd össze magad a terhesség kíméletlen állapot, nem a teszteléstől kell félni :D

2021. márc. 3. 19:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
7-es nagyon jól mondja! Tesztelj! Ha nem mersz mert félsz a csalódástól, szerintem ne vállalj gyereket. Az a 9 hónap is nagyon pára tud lenni, ultrahangra is félni fogsz elmenni, mert mi van ha nem él? Komolyan anyuka akarsz lenni? Akkor nőlj fel a feladathoz.
2021. márc. 4. 08:12
 9/10 A kérdező kommentje:
marmint felreertes ne essek, nagyon is szeretnek babat, csak ugy mondom a csalodast, hogy ha nem jön össze az megint egy kudarc lenne
2021. márc. 4. 12:35
 10/10 anonim ***** válasza:

A kudarcot is meg kell tudni élni. Mi 3 évet vártunk rá, de sose volt ilyen, hogy ne akarjak tesztelni. Minden hónapban negatív lett, el kell tudni fogadni.

Ettől függetlenül drukkolok, de tényleg nőlj fel a feladathoz. 12hkm

2021. márc. 4. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!