Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Egy hónapja voltunk együtt a barátommal,de csak petting volt,de lehetséges került fel a hüvelybe egy kevés sperma,ujjazás közben. Olvastam ugyanitt hogy lehet ennyitől is teherbe esni. Rá 2 és fél hétre megjött a menzeszem rendesen,csak olvastam hogy terhesség alatt is lehet menstruálni,és anyukám is a 4.hónapig velem menstruált rendesen,csak színben volt egy kis eltérés. Csak nem tudom ez hogy,mivel a biológiának ez ellentmond,de félek nehogy ez a tulajdonsága átöröklődött volna rám is. Ezen kívül van,hogy fáj a hasam alja,és sokszor nem tudok enni se. Ételeket nem kívánok és más tünetem nagyon nincs. Egyszer volt hányingerem de még a menzeszem elött ,gondolom a stressztől. Tesztet nem tudom hogy tudjak csinálni,mivel a patikusok ismerik a szüleimet(Kis városban lakunk)és félek megmondanák nekik. Mást meg úgyszintén nem tudnék beküldeni tesztért. Kérlek segítsetek.16/L
2021. ápr. 13. 10:45
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Volt egy betegsége és amiatt, nem tudjátok az egész sztorit kérlek ne okoskodjatok így. S nem is ez vol a kérdés szóval ja.
2021. ápr. 13. 12:15
 12/14 anonim ***** válasza:
73%
A szó jelentésest ismerjük, hogy élettel összeegyezhetetlen szóval ja. Ha az volt a betegség, akkor most nem lennél itt szóval ja.
2021. ápr. 13. 12:34
 13/14 anonim ***** válasza:
Volt szín, vagy mennyiségbeli eltéré a menstruációdba?
2021. ápr. 13. 14:31
 14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon nem,csak 2 napig boltban folyás ami általában 1 szokott lenni
2021. ápr. 13. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!