Lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Egy hónapja voltunk együtt a barátommal,de csak petting volt,de lehetséges került fel a hüvelybe egy kevés sperma,ujjazás közben. Olvastam ugyanitt hogy lehet ennyitől is teherbe esni. Rá 2 és fél hétre megjött a menzeszem rendesen,csak olvastam hogy terhesség alatt is lehet menstruálni,és anyukám is a 4.hónapig velem menstruált rendesen,csak színben volt egy kis eltérés. Csak nem tudom ez hogy,mivel a biológiának ez ellentmond,de félek nehogy ez a tulajdonsága átöröklődött volna rám is. Ezen kívül van,hogy fáj a hasam alja,és sokszor nem tudok enni se. Ételeket nem kívánok és más tünetem nagyon nincs. Egyszer volt hányingerem de még a menzeszem elött ,gondolom a stressztől. Tesztet nem tudom hogy tudjak csinálni,mivel a patikusok ismerik a szüleimet(Kis városban lakunk)és félek megmondanák nekik. Mást meg úgyszintén nem tudnék beküldeni tesztért. Kérlek segítsetek.16/L
2021. ápr. 13. 10:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Szinte kizárt hogy terhes vagy. Tesztet nem csak patikában hanem drogériában is tudsz venni, pl dm-ben
2021. ápr. 13. 10:54
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Agyhalottak..agyhalottak mindenhol!
2021. ápr. 13. 10:55
 3/14 anonim ***** válasza:
Komolyan miért akar felnőttest játszani olyan is akinek halvány lila fogalma sincs a teste működéséről?
2021. ápr. 13. 11:02
 4/14 A kérdező kommentje:
Kérlek ne szidjatok, nem volt valami jó a felvilágosításom ilyen téren. Szüleim nem szeretnek erről velem beszélni,és interneten mindent is lehet olvasni,és sok helyt ellentétet mond egyik oldal a másiknak.
2021. ápr. 13. 11:06
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet a felvilágosítás helyett volt ez a 4 hónapig rendesen megjött mese. Ha megjött nem vagy terhes, főleg, hogy aktus sem történt.

Az interneten valóban olvasni hülyeségeket, én a kamaszpanasz oldalt ajánlom, ott minden fontos információt megtalálsz ami hasznos lehet, és ami fontos, hogy MINDIG védekezünk, akkor is ha csak picit teszi be, ha csak odadörzsöli stb. Ez legyen az alap.

2021. ápr. 13. 11:12
 6/14 A kérdező kommentje:
Mikor kisebb voltam akkor mondta anyu hogy csak 4 hónaposan vette észre hogy terhes, mivel azt hitték nem lehet gyerekük, és most megkérdeztem hogy hogy nem vette észre s mondta hogy semmi jele nem volt, még menzesze is volt
2021. ápr. 13. 11:19
 7/14 anonim ***** válasza:
Aki azt mondja egyszer megjött neki azt elhiszem, igaz az sem menstruáció, hanem a terhesség elején gyakran előforduló vérzés, ami véletlenül még akár eshet is a menzesz időpontjára, főleg ha hozzávesszük, hogy esetleg 1-2 nap eltérés simán benne van, mert mondjuk azt hitte, hogy késett csak, de 4 hónap alatt még egy problémamentes terhesség esetén is sokkal több tünet van jelen mint az elmaradt menstruáció, de igazából ez a kérdésed szempontjából lényegtelen, hogy anyukád mit hitt vagy nem hitt 16 éve. 1. te nem vagy terhes. 2. tájékozodj megfelelően és addig ne élj nemi életet.
2021. ápr. 13. 11:26
 8/14 A kérdező kommentje:
Utolsó, azt hitték fogyatékossággal fogok születni és egy ideig az orvosok próbálták eröltetni hogy vetessenek el. Na de ez lényegtelen mert nem lettem az.
2021. ápr. 13. 11:33
 9/14 anonim ***** válasza:
A jövő generációja 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
2021. ápr. 13. 11:39
 10/14 anonim ***** válasza:
Ha 4 hónaposan derült ki, akkor senki nem akart téged elvenni ilyen ok miatt, az biztos a 1992. évi 79. törvény alapján, ami egy kis számolással belátható, hogy születésedkor már érvényben volt. 12 hétig vesznek el magzatot rólad pedig akkor még nem is tudtak, 18. hétig még indokolt esetben megcsinálják, nagyjából anyukád az elmesélése alapján itt már tudhatta, hogy terhes, de mire megvolt minden vizsgálat az biztos, hogy ebből is kicsúszott és hangsúlyozom itt már nyomos indok kell, egy szerintem az orvos részéről itt már nem elég mert egy 20 centi hosszú magzatról beszélünk már. 24 hétig még mindig megcsinálják ha a magzatnak olyan rendellenessége van ami az anyát veszélyezteti vagy élettel összeegyezhetetlen és a diagnosztika miatt csúsztak ki a 18. hétből de nálad ez sem állt fent. Utána pedig már meg kell szülni a magzatot akkor is ha nem életképes.
2021. ápr. 13. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!