Terhes hőgörbe ?
Aki jártas a hőgörbe olvasásban,vagy figyelte babatervezés során,szerintetek ebből lehet baba?
4en volt pozitív ovu tesztem.
3 évig hőgörbéztem ígéretesebbnél-ígértesebb görbékkel. Végül egy ilyen görbéből fogant a kislányunk: [link]
23.ciklusnapi ovuval
Nem 50-50, csak arra kell használni, amire való.
Az látszik belőle hogy van-e ovuláció, hány napos a luteális fázis. De terhességet nem lehet belőle jósolni 4-5 nappal menzesz előtt. Ha nem jön meg és magas marad a hő, akkor kell tesztelni. A hőmérőzés nem jóslás.
Rendben, köszönöm!
Sok helyen azt írták hogy ebből lehet következtetni.
Én eddig nem mértem...
Úgy lehet következtetni (tippelni...) belőle, ha már hónapok óta nézed, és látod a mintázatot, mikor esik le a hőd - menzesz előtt, az első napján stb. Bár nekem is trollkodott nem egyszer a görbe, magasan volt, másnap megjött.
Maga az amerikai eü szakember (Toni Weschler), aki kidolgozta ezt a metódust (FAM) is úgy írja, hogy ha tudod, hogy 14 napos a luteálisod, és a 16. napon sincs mensi ÉS fenn van a hőd, akkor lehet terhességre következtetni. Na de manapság meg amúgy is tesztel már azelőtt is az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!