Egy hónap telt el abortusz óta, de terhes lettem. Mielőtt elkezdene valaki minősíteni, az okom mások befolyásolták a döntésem. 3 gyermekem van már, így mindenki azzal támadt:úristen neked gyerek?meg az ezelőtti magánéletem nagyon rossz volt, de nagyon megbantam hogy megolom a gyerekem.soha többé nem megyek abortuszra, mert összeomlottam. megtartom,csak attól félek hogy valami baja lesz a babámnak.
2021. ápr. 11. 00:44
1/7 anonim válasza:
Amivel abortuszra mész az nem baba, az ilyen fogyatékosok miért szaporodnak?
2021. ápr. 11. 01:04
2/7 anonim válasza:
Egy korábbi abortusz nem borítékolja, hogy a következő magzattal bármiféle probléma lesz.
Természetesen felléphetnek miatta gondok, de azok felléphetnek teljesen más miatt is, szóval ne stresszelj, az árt a legjobban a babának. :)
2021. ápr. 11. 01:30
3/7 anonim válasza:
Én nem minősíteni akarlak mert mindenki követ el hibákat de ha egyszer (ráadásul 1 hónapja) abortusz lett a vége mert nem akartál gyereket akkor másodjára miért nem lehet védekezni? Úgy gondoltam hogy erre már rájött egy olyan ember akinek 3 gyereke van. #2 jól írja, attól hogy abortuszod volt lehet teljesen egészséges a baba. Viszont ha megszülted akkor utána figyelj a védekezésre ha nem akarsz még egy 5. gyereket is.
2021. ápr. 11. 03:21
4/7 anonim válasza:
Őszinte leszek ha tetszik, ha nem.
Borzalmasan felelőtlennek és butának tartalak!
Elvetetted mert oka volt annak amiért nem tudtad állalni! Az embert nem hiába tudja a környezete befolyásolni mert van jócskán igazság abban amit mondanak. Ezt gondolom a szíved mélyén Te is jól tudod.
Azt írod az az előtti magánéleted rossz volt. Most meséld el 1 hónappal később mivel jobb, másabb, mi változott akkorát, hogy neked azonnal de rögtön mindenáron ismét teherbe kellett esned?! Csak a felelőtlen hülyék cselekednek így..
2021. ápr. 11. 09:33
5/7 anonim válasza:
# vállalni
2021. ápr. 11. 09:33
6/7 anonim válasza:
Jesszus. Hát én abortálok mindig, mert utálom gumival csinálni. Egy kis "porszívózáson" azért nem kellene ennyire fennakadnod. Kiszívták, ennyi. Túl vagy rajta. Nekem ez nagyon megszokott, majd belejössz te is :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.