Vajon minden rendben lesz?
Figyelt kérdés
Egy hónap telt el abortusz óta, de terhes lettem. Mielőtt elkezdene valaki minősíteni, az okom mások befolyásolták a döntésem. 3 gyermekem van már, így mindenki azzal támadt:úristen neked gyerek?meg az ezelőtti magánéletem nagyon rossz volt, de nagyon megbantam hogy megolom a gyerekem.soha többé nem megyek abortuszra, mert összeomlottam. megtartom,csak attól félek hogy valami baja lesz a babámnak.2021. ápr. 11. 00:44
1/7 anonim válasza:
Amivel abortuszra mész az nem baba, az ilyen fogyatékosok miért szaporodnak?
2/7 anonim válasza:
Egy korábbi abortusz nem borítékolja, hogy a következő magzattal bármiféle probléma lesz.
Természetesen felléphetnek miatta gondok, de azok felléphetnek teljesen más miatt is, szóval ne stresszelj, az árt a legjobban a babának. :)
3/7 anonim válasza:
Én nem minősíteni akarlak mert mindenki követ el hibákat de ha egyszer (ráadásul 1 hónapja) abortusz lett a vége mert nem akartál gyereket akkor másodjára miért nem lehet védekezni? Úgy gondoltam hogy erre már rájött egy olyan ember akinek 3 gyereke van. #2 jól írja, attól hogy abortuszod volt lehet teljesen egészséges a baba. Viszont ha megszülted akkor utána figyelj a védekezésre ha nem akarsz még egy 5. gyereket is.
4/7 anonim válasza:
Őszinte leszek ha tetszik, ha nem.
Borzalmasan felelőtlennek és butának tartalak!
Elvetetted mert oka volt annak amiért nem tudtad állalni! Az embert nem hiába tudja a környezete befolyásolni mert van jócskán igazság abban amit mondanak. Ezt gondolom a szíved mélyén Te is jól tudod.
Azt írod az az előtti magánéleted rossz volt. Most meséld el 1 hónappal később mivel jobb, másabb, mi változott akkorát, hogy neked azonnal de rögtön mindenáron ismét teherbe kellett esned?! Csak a felelőtlen hülyék cselekednek így..
6/7 anonim válasza:
Jesszus. Hát én abortálok mindig, mert utálom gumival csinálni. Egy kis "porszívózáson" azért nem kellene ennyire fennakadnod. Kiszívták, ennyi. Túl vagy rajta. Nekem ez nagyon megszokott, majd belejössz te is :)
7/7 anonim válasza:
😂😂😂😂utolsó komment azért kicsit erős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!