Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Összetört a higanyos lázmérőnk...

Összetört a higanyos lázmérőnk, most van ovulációm, árthat?

Figyelt kérdés
Összetört, felporszívóztuk, felmostunk. Utána olvastam a neten, hogy tilos porszívózni, hetekig bent marad még a higanygőz a lakásban, 3-4 hétig folyamatosan szellőztetni kell, mire kimegy a lakásból. Terheseknek különösen vigyázni kell, mert a pocaklakónál maradandó károsodást okoz. Kisbabát szeretnénk, most van, árthat ez a higany mennyiség? Férjem szerint túlzás, amit leírtak, de engem azóta aggaszt. Szerintetek?
2010. aug. 21. 09:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha rendesen feltakarítottátok akkor nem.
2010. aug. 21. 10:21
 2/4 anonim ***** válasza:
abban a mennyiségben, ami egy hőmérőben van nem ártalmas.
2010. aug. 21. 10:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Egy felnőtt embernél kb. 3-4 lázmérőt kellene eltörni hogy valami kémiai folyamat elinduljon.(Feltakarítás nélkül) Egyébként ovuláció után még vagy 7-10 nap , ha a megtermékenyült pete beér a méhbe és 2 hétig akkor sincs kapcsolat még kémiai szinten az anya meg a baba közt.
2010. aug. 21. 11:19
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm! megnyugodtam
2010. aug. 21. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!