Predictor early teszttel csináltam, de nem tudom hogy ez pozitív vagy negatív?
Figyelt kérdés
A szellemcsík az nem rózsaszín ugye, hanem ilyen átlátszó, szürkés?. Negatív képen is látszik a második csík. Volt már valakinek ilyen csíkja, predictor early-val?
2021. ápr. 9. 16:10
31/37 anonim válasza:
Én ezzel a márkával teszteltem már többször és egyszer sem tévedett. Nekem ugyan ilyen halvány csík volt a mensi előtt 3 nappal elvégezve, mensi kimaradás után egy nappal erős pozitív,ugyan ezzel a teszttel
Most már 13 hetes vagyok
Szóval az én nézetemben ez pozitív 😊 szurkolok
32/37 anonim válasza:
Oké lepontozhattok mindenkit aki azt írja negatív, de ráírtam privátban, leírta hogy 2 hete menstruált! Tessék, olvassátok:
Kérdező, korrektebb lett volna ha ezt is leírod a kérdésed mellé.
33/37 anonim válasza:
Amint olvashatjátok a teszt KEDDI! Ma péntek van...
34/37 A kérdező kommentje:
Eloszor is, miert is tetted fel a beszelgetest ??!!! Masodjara; igen azert nem irtam ezt le mert egybol mindenki azzal jott volna, hogy ha megvolt es elmult akkor biztos nem az, a hulye vagyok es tarsai...!!! De meg igy estere is full megjon erzesem van, semmit nem javult a helyzet..!!
2021. ápr. 9. 20:40
35/37 anonim válasza:
Viszont, ha két hete volt mensid, simán reagálhat a hcg teszt az lh-ra mivel most kéne peteérésnek lennie. A megjön érzés is lehet normális. Ha rendesen megvolt a mensid, akkor kizárható a terhesség. Ha bizonytalan vagy pár nap múlva tesztelj. De gyakori, ha valaki ovus tünetet terhességinek vél és középidőben hcg tesztje extra halvány pozi. LH-ra is reagálnak a 10-es tesztek.
36/37 A kérdező kommentje:
Utolso: koszonom!
2021. ápr. 10. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!