Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Predictor early teszttel...

Predictor early teszttel csináltam, de nem tudom hogy ez pozitív vagy negatív?

Figyelt kérdés

A szellemcsík az nem rózsaszín ugye, hanem ilyen átlátszó, szürkés?. Negatív képen is látszik a második csík. Volt már valakinek ilyen csíkja, predictor early-val?

[link]

2021. ápr. 9. 16:10
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
11-es vagyok, abszolút nem homályos a kép, a predictor ilyen amikor friss. Ahogy szárad úgy élesedik. De ha gondolod befotózom, hogy milyen megszáradva, mert már 17hetes a pocaklakó azóta 😊
2021. ápr. 9. 17:30
 22/37 anonim ***** válasza:
56%
Bocs kérdező, de aki gyakorlott, egyből látja, hogy ez egy megszaradt teszt amit kitettél. Száradás előtt is látszott? Ha igen akkor esélyes, hogy pozitív.
2021. ápr. 9. 17:35
 23/37 anonim ***** válasza:
77%

5,10-es vagyok

Teljesen egyetertek veled kerdezo. En is ezt tapasztaltam, kiteszek egy kerdest es csak bunkozas, flegmazas megy javareszt. Mindent eszrevesznek, nem a kerdest figyelik sokan... Nem tudom megerteni. Plane azt, hogy meglepodnek azon hogy ezek utan kicsuszik nehany csunyaszo. Nem ertem hogy mondhat valaki olyat hogy ennyitol rossz anya lennek, plane igy ismeretlenul.

Ahogy mondtam, nekem is hasonlo tesztem van, par nap mulva megismetlem ha addig nem jon meg.

Nagyon drukkolok neked! Javaslom hogy te is ismetelj majd, ezt a tesztet tedd el, es a kovetkezo teszteles alkalmaval hasonlitsd ossze, hogy erosebb e a csik :)

Drukkolok!

2021. ápr. 9. 17:36
 24/37 anonim ***** válasza:
100%

11 vagyok, nézd: [link]

Besárgult, mert már sok hete készült, de amúgy nem volt sárga.

2021. ápr. 9. 17:36
 25/37 anonim ***** válasza:

23-as

Lennel* elirtam:)

2021. ápr. 9. 17:37
 26/37 A kérdező kommentje:
Utolso: mennyel mar innen el!!!!!
2021. ápr. 9. 17:41
 27/37 anonim ***** válasza:
67%

5

Szerintem meg igy nem lehet senkirol sem ilyen velemenyt alkotni, es meg mindig nem az szerepelt a kerdeseben hogy milyen anya lenne. Ez abszolut az o dolga.

2021. ápr. 9. 17:45
 28/37 anonim ***** válasza:
72%
Azt még mindig nem tudjuk, hány napja késik a menstruációd...
2021. ápr. 9. 17:55
 29/37 anonim ***** válasza:
31%

Leírtuk a tapasztalatainkat, csak az neked nem tetszik, hogy a kép száradás után készült. Nem egy ilyen tesztet lőttem el a három év alatt, tudom milyen frissen és szárazon is.

De tudod mit? Fotózd be most megszáradva. A paca miatt úgy is jellegzetes 😁

2021. ápr. 9. 17:57
 30/37 anonim ***** válasza:
62%
Nekem is hasonló erősségű volt a pár hete, ezzel a márkával teszteltem először, azóta biztosan tudom, hogy pozitív. Én a tiédet is annak látom. :)
2021. ápr. 9. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!