Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Menszesz előtt 1héttel érzéken...

Menszesz előtt 1héttel érzékeny mellbimbó,petefészek körüli szúrás?Normális?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 8. 20:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Miért ne lenne normális?
2021. ápr. 8. 20:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális. Petefészek szurka ilyenkor az ottmaradt sárgatest miatt van. Mensivel távozik, vagy terhesség esetén ottmarad a méhlepény kifejlődéséig. Érzékeny mellbimbó szimplán a hormonok változása miatt van. Ovu után hirtelen ugrik meg illetve csökken egyes hormonok szintje így van amikor jobban megérzi az ember. Nyilván azt várod, hogy juhu terhes vagy, de ez nem igaz, pláne tünet nem lehet még ilyenkor mivel még nem áll fenn terhesség. Butaság ilyen korán ezen kattogni.
2021. ápr. 8. 20:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem is gondoltam terhességre,csak furának gondoltam,mivel 6nappal ezelőtt is szúrt.Köszönöm a segítséget.😊
2021. ápr. 8. 21:15
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
Igen, azért írtad a teherbeesés témakörbe, mert eszedbe sem jutott a terhesség. :D
2021. ápr. 8. 21:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Szerinted melyik másik kategóriába írhattam volna ki a kérdésem?Max.egyéb kérdések...
2021. ápr. 8. 22:19
 6/8 anonim ***** válasza:
42%
Például oda, igen.
2021. ápr. 9. 08:14
 7/8 anonim ***** válasza:
89%
Az egészség kategória is jó lehet ;) hiszen egy nőnek panasza millió okból lehet nem csak terhesség kategóriában.
2021. ápr. 9. 10:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Teljesen normális, nekem is szokott :)
2021. ápr. 9. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!