Ebből lehet baba vagy ne erőltessem?
Múlthónap 29-én voltunk együtt a férjemmel 2nappal ovuláció elött,utána 5-6napra rá elkezdett szúrni a bal petefészkem,nem fájdalmasan erősen,de azért megéreztem.
Azóta semmi bajom nem volt,pár napja érzem hogy hányingerem van,fáradékonyabb vagyok,a derekam leszakad sokszor a fájdalom miatt és ma elkezdett fájni a mellem.
14én kell,hogy megjöjjön,ma csináltam egy tesztet,de lehet túl korán még vagy nem 10es érzékenységűt,sima x-epil teszt volt.
Köszönöm előre is a válaszokat.
Ha normális tesztet csináltál volna,akkor már kimutatta volna.A xepil nekem akkor is negatív volt mikor már terhes voltam.Szóval van még esély a terhességre.
17hkm.
Köszönöm a válaszod.
Kislányomnál a 6.héten volt x-epil pozitív,de ilyenek nem voltak nála,meg őszintén nem is figyeltem.
Korán teszteltél. Én sem várom 14-re, de nekem a ma reggeli 10es tesztem negatív...🍀
29N
Koszonom szepen masodik valaszolo :)
Utolso:igen go doltam hogy korai teszteles volt,igy visszaszamolva.
Akkor egyutt nem varjuk 14-ere.
Sok sikert kivanok neked is,remelem babasak leszunk :)
Te mikor fogsz tesztelni?
Igen 😁 együtt nem várjuk! Remélem mindkettőnk + fog tesztelni.
Ha kibírom...(hogy holnap nem tesztelek) akkor nem várt reggelén fogok tesztelni.
Te mikor fogsz?
29N
Én is nehezen birom ki,hogy ne teszteljek holnap,de az még mindig korai lenne.
14-én vagy 15-én csinálok egy tesztet ahogy az időm engedi. :)
#4 vagyok.
Tesztelték már Kérdező?
Nekem is ma van a nemvárt, tesztem negatív 😔 (10-es facelle)
Szorítok Neked! 😊🍀
29N
Sziasztok,hat ma van a nem vart..ami meg nem jott meg szerencsere,de a tesztem negativ,majd veszek holnap egy jobbat,mert csak x-epil volt itthon,ha addigra persze nem jon meg.
Holnap megprobalok egyet. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!