Beagyazodasnal lehet hidegrazas? Vagy csak megfazhattam?
Figyelt kérdés
Most tarthatok a beagyazodasnal ha sikerült...2021. ápr. 7. 22:38
1/9 anonim válasza:
Valami bújkálhat benned, de lehet nem baba, mert tudtommal hidegrázással nem jár. Legtöbben észre se veszik.
2/9 anonim válasza:
Barátnőmnek íg vilt
Én semmit neme reztem..
De lehet neki is véletlen egybeesés...
De neki folyamat tünetei voltak az aktus utáni héttől.. csak a bizonyosság miatt csinált tesztet..
3/9 anonim válasza:
Ugyanmár, dehogy. Megfáztál, vagy covid.
4/9 anonim válasza:
Nekem hasgorcs szerű volt, és utólag azonositottam be az akkori ertelmetlen hasfájást. Hidegrázás nem volt nekem.
5/9 anonim válasza:
Nincsenek tünetek. Csak ráfogják. Felesleges tüneteket keresni.
6/9 A kérdező kommentje:
Higgyétek el hogy van akinél jelentkeznek tünetek. Nekem az első terhessegemnel az aktus után 8 nappal kezdődtek a has gorcseim es folyamatos hőhullámaim voltak. Bár nem maradt meg akkor a terhessegem, a 6. héten elment, de emlékszem hogy végig nem jól voltam. Nem törvényszerű hogy mindenkinél elofordulhatnak, ez a hormonszinttol is függ. Pl egyik rokonom szintén érezte viszont a munkatarsam egyáltalán. Nagyon egyén függő! Mindenki szervezete, hormonhaztatrsa más! Ma egy kicsit jobban vagyok.
2021. ápr. 8. 08:18
7/9 anonim válasza:
Hidegrázásról még nem hallottam max az erős hasszúrásról meg a pecsételésről. Nekem és ismerőseimnek semmilyen beágyazódási bigyója nem volt, bár egyikünk sem figyelte pont ezt...én is inkább azt figyeltem, hogy mensi előtt pár nappal van e valami tünet. Mikor terhes lettem és tünetem is volt akkor 11.dpon a teszt is pozi lett. Minden esetre sok sikert.
8/9 anonim válasza:
Én az első trimeszterben estére mindig fáztam, rázott a hideg. Nyílván az az erősebb fáradtságérzet, ami szünni se akart még napközben sem...ahogy jött az este és befeküdtem az ágyba folyton éreztem. (este 8kor aludtam minden nap)
9/9 anonim válasza:
Szia! Látom régi a kérdés, de nálam mindkét gyereknél biztosan tudtam, mikor ágyazódott be, legalábbis a folyamat kezdetét. Rázott a hideg, fáztam, hányingerem volt, állandóan aludni akartam. Aztán nemvárt’ napján elmúlt. Kettőből az egyik itt szuszog mellettem, a másodikat sajnos elvesztettük a 8. héten spontán vetéléssel + missed abbal. De a tünetek stimmeltek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!