Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen menszesz után lehet ez...

Ilyen menszesz után lehet ez terhesség?

Figyelt kérdés

Megjött időben, viszont sokkal kevesebb volt mint szokott lenni. Az első nap szinte alig volt valami, 2.ik nap már azért volt és utána már elég kevés volt, 5.-ik nap már semmi..

Ez azért fura mert mindig sok volt nekem pláne az első 3napban.

Márciusban már nem vedekeztunk, babat szeretnénk de előtte is megszakítással vedekeztunk, nem szedtem sose gyógyszert. Dokinal decemberben voltam, elmondtam szeretnénk gyermeket, azt mondta teljesen rendben vagyok szoval mehet a buli.

Viszont most ez nekem kicsit fura, ugyanis pár napja állandóan kívánom az édességet, csokit..és pár étel büdös nekem/vaj,joghurt/ de nem tudom miért. Szokott lenni reggel mikor felkelek hanyingerem.

Kb 3-4napja észlelem ezeket..volt valaki igy? Mitől lehet ez, esetleg terhes lehetek, hiába jött meg?

Dokihoz nem szeretnek meg menni, terhességi tesztet csináltam a menszesz napján, utána 2orara megjött.. szoval nem tudom de bizonytalan vagyok.

2021. ápr. 6. 22:33
 1/4 A kérdező kommentje:
Mielőtt jönnének olyan kommentek, hogy mennyire rastresszelek stb, nem! Egyáltalán nem, sőt úgy vagyok vele lesz ahogy lesz, nem voltam csalódott sem mikor megjott. Csak fura, ezek a tünetek, meg a mensi is ilyen sose volt nekem:/
2021. ápr. 6. 22:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Csinálj tesztet.
2021. ápr. 6. 22:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha a teszt negatív, akkor szerintem erre a hónapra engddd el. Tudom, hogy nehéz. Én elméletileg tök egészséges vagyok mégis picit mindig más a mennyisége hossza, annak amikor megjön, fura tüneteket pedig pontosan azóta produkálok mióta tervezzük a babát. Azok sajnos pszichés dolgok.. már április is van, most szeressétek egymást sokat és nagyon aztán hajrá.. 😊
2021. ápr. 7. 07:08
 4/4 A kérdező kommentje:

1. Csináltam tesztet menszesz napján akkor negatív volt. Ha úgy van esetleg, h erősödik ez az egész “tünet” csinalok meg..:)

2. Úgy vagyok vele, h lesz ahogy lesz, nem voltam szomoru mikor megjött csaj fura tényleg h ilyen kevés volt és inkább barnás. De biztos minden ok.

Ez a hónap a mienk 😃😃

2021. ápr. 7. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!