Terhes lett a barátnőm, ha nem védekeztünk?
Egyetértek az előző válasszal! Igen lehet terhes a barátnőd. Ez alkati kérdés is. Pl nekem hátrahajló a méhem és elég nehezen estem teherbe. De a barátnőmre "elég ha csak ránéz" a párja és már terhes is.
Védekezzetek, mert a nemkívánt terhesség sokgondot okozhat mindkettőtöknek!
Nos,csak,h egy személyes példát hozzak:
A vőlegényem 5 évig élt együtt a volt feleségével.Mindig csak vigyáztak,illetve egy időben szerettek is volna babát,de nem sikerült.Aztán taccsra ment a házasságuk más miatt.UTána összejött egy 2 gyerekes nővel,vele is csak vigyáztak,és vele sem lett semmi.Azt hitte,h vele van a baj,és már kezdett belenyugodni,h nem lehet gyereke.Aztán megismert engem,és én meg babás lettem.Ennyit a vigyázásról.(Nálam is vigyázott,de azért nem lett akkora baj,h becsúszott a baba,mert valamennyire szerettük is volna,csak munka meg diploma miatt jobb lett volna,ha egy évvel később jön.)
Őszintén szólva ha nem akar babát,akkor miért nem szed fogamzásgátlót a kisasszony.Én akkor is szedtem,amikor nem volt senkim akkor is,mert egyetem alatt ki tudja,illetve,ha hirtelen lett valakim,akkor meg nem volt gond.Tudom,h nem csak a nő felelőssége,de ha lányom születik,inkább rábeszélem a tabira 16 évesen,mintsem babás legyen.Ha fiam,akkor meg megmagyarázom neki,h mennyire fontos,h mindig legyen a tatyójában egy csomag óvszer!Nekem ez mindig evidens volt!És ne jöjjön senki a gumi nélkül sokkal élvezetesebb dumával,mert tisztában vagyok vele,de egy jó szex sem ér meg néhány tönkrement életet,abortuszt stb.
Gratulálok,szép nagy hülyeséget csináltatok!Remélem nem lesz baba!
Egyetértek a legelső válasszal! Az előző pasimmal 7 évig voltunk együtt. Az utolsó évben semmivel sem védekeztünk mégsem lettem terhes.
A mostani párommal egy éve vagyunk együtt és 6 hónapos várandós vagyok :) Viszonylag hamar besikerült. Szóval csak azt akarom mondani, hogy attól, hogy az előző partnerrel +megúsztátok" a családprojektet, még lehetsz apuka. Ha mégsem, legalább tanulsz az esetből, és mindig hordasz magadnál óvszert (még az sem 100%-os védelem).
Csak arra vigyázz, hogy idő közben nehogy lejárjon a szavija :)
Nem értem miért tetted fel a kérdést?
ha van már egy müködő védekezési módszered ami 1 évig bevállt, miért kételkedsz benne? bizz magadban!!
én sem védekezem, a partnereim szexuálisan magas szinten értenek a testükhöz, és tao elve alapján müködtetik a szexet..ajánlom mindenki figyelmébe az önkontroll és az ejakuláció visszatartását..
tudom megoszlanak a vélemények, aki nem biztos és nem mer az nyugodtan szedjen gyógyszert és védekezzen..ez csak egy példa volt, hogy igy is müködhet...de csak annak javaslom aki bizik magában és ismeri a testét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!