Van itt olyan köztetek aki beoltatta már magát és azóta teherbe is esett?
Jó, akkor neked is leírom: az oltás nem okoz meddőséget.
Ha nem haragszol meg, nem fogom visszakeresni a kérdéseket. Minek mondanám, ha nem úgy lenne?
szerintem az én egyik kérdésem okozott nála egy kis galibát :D én írtam ki vmelyik nap, hogy gyermekvállalás előtt beoltatnák e magukat az emberek.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..
Ez engem is érdekel. Bár én még nem tettem fel kérdést róla, de majd mindjárt megtudom az egyestől, hogy de.😀
Egyébként szerintem ő meg az a válaszoló, aki naponta a válaszol covidos kérdésekre, az összesre ugrik. Általában hasonló stílusban, mert mind meghalunk úgyis. Mondjuk én örülök, hogy van a gyiknek egy ilyen virologusa, akit mindent IS tud róla, meg azt is, amit szakemberek se mernek kijelenteni.
De hogy a kérdésre is válaszoljak, én még nem ismerek senkit, túl kevés idő telt el. Nálunk tesóm lett a kísérleti alany. Most oltották szoptatosként, hamarosan szeretne kistesót, majd megnézem, nála hogy alakul.
Barátnőm megkapta az oltást.eüs
Nem tervezett baba. Még csak 20 hetes terhes. Az uh és a vizsgálatok alapján egészséges a baba.
Nem is tart attól h emiatt baj lenne vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!