Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez a hónap már biztos elment?

Ez a hónap már biztos elment?

Figyelt kérdés

Ma késik 5. Napja

[link]

Még holnap reggel csinálok azért reggel egyet hátha

2021. ápr. 1. 16:48
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
De ha sokáig nézem élőben olyan mintha egy nagyon-nagyon vékony 2. Csík is lenne, de lehet már csak oda képzelem, az 5. Napon már erős 2. csíknak kéne lennie
2021. ápr. 1. 16:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez negatív.
2021. ápr. 1. 17:02
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Negatívnak látom én is
2021. ápr. 1. 17:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Full negatív sajnos.
2021. ápr. 1. 17:26
 5/12 A kérdező kommentje:
2021. ápr. 1. 17:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát most így már látok valami extra halványat de így sem merném pozitívnak mondani. #3
2021. ápr. 1. 17:41
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nekem volt ilyen nagyon nagyon halvány, annyira halvány volt hogy fényképen látni se lehetett.

Nos egyik verzióban kémiai terhesség volt és pár nap múlva megjött

A másik eredménye a fiam, de ott jóval középidő után volt peteérésem, mensi kimaradás után a 10. napon volt erős a tesztcsík

Ha tudod mikor volt pete érés akkor könnyebb megmondani hogy ez micsoda 🙂

2021. ápr. 1. 17:59
 8/12 anonim ***** válasza:

Negatív a teszt, ennyi késésnél, már bármilyen teszt egyértelmű pozi lenne terhesség esetén. Én elengedném.

Ha szokott egy hét késés lenni akkor lehet reménykedni.

Ha tudod az ovud napját, mert lh tesztet csináltál, hőgörbét vezetsz, vagy uh-n látták, akkor viszont tuti nincs terhesség, ha az alapján valóban 5 napja késik.

2021. ápr. 1. 18:10
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem szokott pontos lenni a ciklusom, IR-em van de 2 hónapja kezelve van, múlt hónapban a 32.napra jött meg de most lehet 34 vagy 35 is. Nem figyeltem lázgörbét de kb 2 naponta együtt voltunk a párommal. Holnapra hátha biztosabb lesz az eredmény
2021. ápr. 1. 18:20
 10/12 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet baba, nekem ennél halványabb volt a második csík és babát jelzett.

Tesztelj holnap.

Szorítok!

2021. ápr. 1. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!