Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Úgy érzem sosem lesz gyerekem....

Úgy érzem sosem lesz gyerekem. Volt ezzel már valaki így?

Figyelt kérdés
Pco+IR, no peteérés. Szerintem nekem sosem fog összejönni. Már 1 éve próbálkozunk ez idő alatt kb 3x volt peteérésem
2021. márc. 31. 21:55
 1/10 A kérdező kommentje:
Nagyon kemény diétával tudok kicsiholni peteerest de az sem jó, mert 3 hónap alatt kb anorexiasra fogytam magam.
2021. márc. 31. 21:57
 2/10 anonim ***** válasza:
16%
Kérdező, szeretettel ajánlom Hegyi József méhész méhpempőjét, hátha orvosi kezeléssel együtt szépen segít a problémáidon. Fb-on is megtalálod, de simán interneten is a termékeit. Nekem segített.
2021. márc. 31. 22:03
 3/10 A kérdező kommentje:
Nekem nem. Próbáltam már fel évig. Mint halottnak a csók.
2021. márc. 31. 22:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Ovuláció indukció gyógyszerrel?
2021. márc. 31. 22:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem IRnél volt peteérésem, néztem is mikor, úgy voltunk együtt, egy évig semmi. Év elején elmentem endokrin dokihoz aki felírt 1500 mg Metformint és egy adag étrendkiegészítőt ajánlott. 1.5 hónapra rá terhes lettem. Érdemes menni egy kört, mondd el, hogy a diéta önmagában nem használ (én is diétáztam, sportoltam, 500mg metet is szedtem de kevés volt).
2021. márc. 31. 22:14
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

2 év sikertelenség után sikerült az első lányunk. Merckformin inofolic, 1 évig szedtem mindkettőt.

3 gyermekünk van. Mind teljesen spontán.

Elsőre 2 évet másik kettőre fél-fél évet vártunk. Harmadiknál ráadásul 9 hónapig 2 hetente 2 heteket volt mikor 21 napot véreztem. Letoltam 2 norculot kúrát, lett egy nagy bevérzett tűszőm majd 2 hónap múlva pozitív volt a teszt.

Nincs lehetetlen,hidd el.

2021. márc. 31. 23:08
 7/10 anonim ***** válasza:
64%
Miért nem mész el egy normális dokihoz?
2021. ápr. 1. 08:09
 8/10 anonim ***** válasza:
74%
Oh egy év az semmi. Nekem 3 év után jött. De van akinek 6 év. Még nem kell aggódnia szerintem.
2021. ápr. 1. 08:20
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ez van, mi még csak fél éve próbálkozunk, de már írt is fel az orvos clostibegitet. Következő hónapban kezdem.

Nekem ma épp olyan napom van hogy pozitívan gondkodok, szóval lesz gyerekünk, csak nem "természetesen".

2021. ápr. 1. 08:37
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Évekig így éreztem. 7 év volt mire sikerrel jártunk. Hashimoto és IR. Hashimotora megkaptam a lettoxot szedtem jó egy évig majd kiderült az IR arra is kaptam gyógyszert és figyeltem az étkezésre. 3 hónap után terhes maradtam. Tehát másfél év volt kb a helyes diagnózis után.

Ne add fel, keress egy jó endokrinológust. A diéta ch diéta legyen, nem kell kifejezetten fogyni. De lehet egy dietetikus jobban tudna segíteni.

2021. ápr. 1. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!