Így nem érdemes méhpempő kapszulat szednem? Többi lent
Hosszas gondolkodás után arra jutottam, hogy megrendelem. De olvastam itt gyakorin, hogy akinek rendszeres a ciklusa az inkább ne szedje. Mivel ez inkább azoknak jó, akiknek nincs peteeres, nem rendszeres a menszesz és össze vissza van. Na nekem mindig rendszeres volt..
nem akarom felborítani a ciklusom és hogy pecseteljek össze vissza azt pláne nem(tudom mikor van ovum mindig érzem, szoval)
Plusz egy égi jel hogy ne vegyem át.. nem hoztak ki a házhoz, csupán egy értesítést hogy elvileg valaki megpróbálta kézbesíteni, ja csak itt senki sem dudalt se csengetett😆😆 szoval 1500ftot azért fizetnek rá, hogy menjek érte (szállítási díj, házhoz szólt)
A lényeg a lényeg, ti milyen tapasztalatokkal rendelkeztek? Volt egy vetélésem, azért is gondolkodtam rajta, de ha az a terhesség is elsőre megfogant, és a lányom is(már van egy gyerekem) akkor csak nincs olyan nagy probléma..(minden eredményem jó, verkep, nincs betegségem, összeférhetetlenség kizárva)
Nem szedném a helyedben. Legyél türelmes, mint a többi kérdésednél is írtuk! Tudom, hogy nagyon nehéz, de mindkét terhességed elsőre megfogant. Most nem sikerült, csak kémiai lett ha jól láttam a másik kérdésednél.
Gondolj arra, hogy van akinek évekig nem sikerül, és nincs nagyobb gyereke sem. Az ilyeneknek nem lehet könnyű, még sem stresszeli ennyit magát mint te.
Nem te tehetsz róla, nem a férjed tehet róla, de most valamiért türelmet kell tanulnod. Próbálj másra koncentrálni, ne erre és hidd el jönni fog!
Köszönöm szépen a valaszokat!:)
Végül nem fogom szedni. Nem szeretném felborítani a ciklusom, és igaza van az elsőnek türelem kell. Ha a kislanyom jött mindenféle vitamin nélkül, jönni fog a kistestver is. Maradok az egészséges taplalkozasnal😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!