Akinek szabályos a ciklusa, nagyobb eséllyel esik hamarabb teherbe?
Figyelt kérdés
2021. márc. 30. 17:12
2/7 anonim válasza:
Lehet, hogy nagyobb eséllyel, de nalunk nekem szabályos és elsőre teherbe estem a noveremnek sose volt szabályos és ő is elsőre teherbe esett. Nem tudom mennyiben számít egyéb genetika, mert nalunk a családban eddig mindenki könnyen teherbe esett. En jöttem össze a legnehezebben anyának 6 hónap alatt. Mindenki más a családban ennél gyorsabban jött.
3/7 anonim válasza:
Nem. Attól h a ciklusod szabályos még lehet egy csomó más bajod.
Ez fordítva is igaz. Ha valaki makk egészséges de szabálytalan a ciklusa, még elsőre összejöhet a baba ha jókor vannak együtt
4/7 anonim válasza:
Az előző logikája ott bukik meg, hogyha valakinek szabálytalan a ciklusa akkor nem makk egészséges.
Persze összejöhet neki is elsőre, de az valami írtó mázlista véletlen, és statisztikailag akkor is kisebb volt rá az esélye.
5/7 anonim válasza:
Ha még nem állt be a mensije (tehát tini) attól még egészséges.
Ugyanakkor ha már változó korban van ugyan csak természetes dolog h a ciklusai változó hosszúságúak
6/7 anonim válasza:
Nekem szabályos volt mindig, mégis nehezen estem teherbe. De azt tudni kell, hogy pajzsmirigy alulműködésem van és akkor tájt eléggé sok súlyfelesleg volt rajtam. Tehát más rizikó tényezők is közre játszhatnak.
7/7 anonim válasza:
Nem feltétlenül, de persze jó jel, ha a szabályos ciklushoz rendszeres peteérés is járul, akkor nyilván nagyobb esély van teherbe esni, mint egy olyan nőnek, akinek évente 3x van peteérése, ez logikus. De ez mindig nem elég a sikerhez sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!