Ez a menszesz normálisnak számít?
A nogyogyaszom szerint minden rendben van velem. Nincs semmilyen betegségem mint pl IR vagy pcos. De néha kicsit aggaszt a menszeszem.
30-31-32napos szokott lenni, nem késik sose, mindig van előjele ha megjon, ugye akkor kívánom az edeset kijön egy két pattanás, és amikor megjon először kicsit barnazok majd pár óra mulva már ver jön, és csak estere indul meg az erős intenzív verzesem, addig napközben elég a tisztasági mert annyira nem vészes. Úgy tudom nincs progeszteron hiányom, de ha az lenne azt miből tudnám meg? Ver képem jó. Vasat szedek, volt nemrég egy vetelesem, de rendesen megjött 31napra a menszeszem.
Azért ebbe a kategóriába írtam, mert ha ez a menszesz elmúlik akkor újra próbálkozni szeretnénk.
A vetélés 11.heten indult be de már hamarabb elhalt, az okát persze nem tudjuk, valószínű a természet szelektált így fejezte ki magat az orvosom. Nem aggodok hogy nem lehet gyerekem, hiszen már van egy lányom, ugyanilyen menszeszem volt akkor is, vagyis mióta az eszem tudom ilyen. De gondoltam rá kerdek itt is, mi a helyzet. Dokim szerint minden jó, és biztos benne hogy sikeresen teherbe esek újra. (Ami nem lesz vetélés)
Köszönöm a valaszod :)
Már elég sok van, de meg mindig nem annyi mint szokott. Gondolom vékony volt a mehnyalkahartya, ezért nincs is olyan sok mint szokott. Remelem április pozitívan zárul.
Neked meg boldog babavarast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!