Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek ezt lehet pozitívn...

Szerintetek ezt lehet pozitívnak venni ? ...Tudom halvány...nekem fura a tesztcsík is ezért teszem fel...köszi ha válaszolsz

Figyelt kérdés
[link]
2021. márc. 27. 08:13
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Reggeliből csinálj mindig!! A delutani nem tartlmaz akkora mennyisegu hcg-t. Holnap reggel csinalj egyet!
2021. márc. 29. 18:16
 22/26 anonim ***** válasza:
A délutáni miatt is lehet halványabb, vagy ha épp többet ittál... én még nem temetném ezt a terhességet.
2021. márc. 29. 19:38
 23/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a biztatást...hàt én már itt kevés vagyok Istenke eldönti❤
2021. márc. 29. 19:57
 24/26 anonim ***** válasza:

Hát, ez igaz. Tesztelgethetsz itt, de igazából nem vesztesz semmit, ha egyszerűen vársz két hetet, és akkor vagy megjön, vagy nem. A teszttel úgysem tudsz semmit befolyásolni. Az mondjuk hasznos infó lehet, amit most már tudsz, hogy a megtermékenyülés megtörtént, a beágyazódás megkezdődött, tehát pl. tutira van peteérésed. De a következő lényeges kérdés az, hogy megjön vagy nem.

Ettől még persze marha nehéz ölbe tett kézzel ülni és csak várni. De hát ez ilyen.

2021. márc. 29. 20:12
 25/26 A kérdező kommentje:
Ez teljesen így van utolsó...
2021. márc. 29. 20:37
 26/26 anonim ***** válasza:
42%

Ez kémiai lesz, ugyanígy jártam :(

Sajnálom, kívánom, hogy ne legyen igazam!

3-as voltam

2021. márc. 30. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!