Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki hisz a csodákban?

Ki hisz a csodákban?

Figyelt kérdés

Pl. hogy a párom (43 éves két gyerekkel, nem velünk élnek) akarjon velem (39 és fél éves 0 gyerekkel) közös gyereket vállani.

Mission impossible....pont annyira, mint időben új pasit találni, és ezt nem is igazán szeretném.

Amúgy megszakításos védekezés van, szintén 0-hoz konvergál így az esély :)

Elfogadni, hogy no gyerek...Hogy?

2021. márc. 26. 00:01
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
100%
Akkor jobb is ha nem lesz gyereked. Egy gyerekhez bizony kell a lapraesettség. És ezt nem bántó szándékkal írtam.
2021. márc. 27. 15:07
 22/33 anonim ***** válasza:
100%

Én nem egészen értem miért a férfit kell meghurcolni. Nem tudom mennyire tisztáztátok ezt a kapcsolat elején, de jelenleg teljesen érthető, hogy 41 évesen, két felnőtt gyerekkel már nem akarja újra kezdeni. Nem egy játékbabáról, vagy egy hörcsögről van szó, hogy jaj de önző, nem keresi a párja boldogságát, hanem egy gyerekről, akiről még közel 60 évesen neki is gondoskodnia kellene. Nem értem miért baj az, ha belátja, hogy ez neki már nem fér bele. A kérdező közel a 40-hez, amikor elkezdett járni az illetővel, sejthette, hogy ebben akadhat különbség, tehát nem ártott volna már akkor tisztázni és bele se kezdeni, ha ez akkor ki lett mondva. Ha hitegette úgy más a helyzet, de ez nem derült ki a leírásból.

Kérdező én kérdeztem és abszolút nem rosszindulatból, hogy nincs-e mentális zavarod. Nekem továbbra sem érthető hogy tudsz ilyen könnyelműen, gyerekesen beszélni olyan dologról, ami nyilvánvalóan egy nagyon nehéz, életre szóló döntés. Talán a feszültségedet akarod csökkenteni, de nem biztos, hogy ennek ez a megfelelő módja. Ha tényleg vágysz rá, az az idő múlásával megfogja mérgezni a kapcsolatotokat és nem csak gyereked nem lesz, de egyedül, vagy páros magányban fogsz megöregedni. Kicsit késő már új partner után nézni, de nem lehetetlen és egy pici esélyed még van arra, hogy legyen párod is, gyereked is. Ha komolyan vágysz gyermekre, nem tudod ezt megemészteni, a párodat fogod okolni, hogy ez nem adatott meg neked, akkor inkább most menjetek szét és add meg magadnak az esélyt mással, mert később csak rosszabb lesz.

2021. márc. 27. 15:08
 23/33 A kérdező kommentje:

A hitegetésbe most nem mennék bele. Az elején kb. a második héten ezt mondta, idézem : "milyen jól járok vele, mert neki már van két gyereke, és tudja, mit kell csinálni a gyerekekkel, nem is kell majd segítséget hívni"

Aztán elhangzottak olyan mondatok, amiben benne volt, hogy "gyereket akarunk" ...az elmúlt egy évben, ha előjött róla a szó, sosem mondta, hogy nem....sőt, egyszer még rá is kérdeztem, és azt mondta, most nem, és már megijedt, hogy most akarom, mielőtt a háza felépül....

Lehet, hogy van mentális zavarom, a mai világban kinek nincs? Leginkább feszültséget igyekszek csökkenteni.

Valószínűleg szakítás lesz...mindenkinek így lesz a legjobb....nem hiszem, hogy időben találok mást, a gyerek projektet így is, úgy is el kell engedni.

2021. márc. 27. 16:44
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Így már megértem a sértettséget, ha ilyeneket mondott az más, nem szép dolog tőle, hogy félrevezetett. Remélem nem sok időt rabolt el tőled. Ha mégis találnál valakit a közeljövőben, akivel eltudod képzelni, tisztázd vele már az elején egyértelműen és ne köntörfalazva.
2021. márc. 27. 16:58
 25/33 A kérdező kommentje:
Oks,îgy lesz.2 évet. Amúgy nem bànom, ebből is tanultam, még, ha későn is, meg volt sok szép pillanat, és sajnàlom, hogy nem maradhatok vele.
2021. márc. 27. 17:01
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván ő annyira nem sajnálja
2021. márc. 27. 17:38
 27/33 A kérdező kommentje:
Dehogy nem, nagyon sajnàlnà.Nem bîrom elhagyni, mert amúgy meg minden jó.
2021. márc. 29. 00:06
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, menj már a fenébe komolyan. Hetek óta itt sajnáltatod magad, írod hogy elhagyod, vége, oldalakat sírsz tele, aztán meg a vége ugyanaz. Figyelj, akkor csak hogy megkíméljelek még 50 ilyen kérdés kiírásától: sose fogod elhagyni, soha nem fogja meggondolni magát és sosem lesz gyereked. Oké? Szerintem inkább keress magadnak valami más hobbit
2021. márc. 29. 06:25
 29/33 A kérdező kommentje:
Soha nem mond azt, hogy soha. De köszi a kiosztást, jogos amúgy.
2021. márc. 29. 08:59
 30/33 A kérdező kommentje:
Egyébként meg senkinek nem kötelező semmilyen kérdést elolvasni, sem hozzá szólni. A szabályzat azt sem tiltja, hogy ki hányszor és milyen formában ír ki egy kérdést. Ha idegesítek, ne olvass. Senkinek sem kötelező.
2021. márc. 29. 09:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!