Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hany napra szokott altalaban...

Hany napra szokott altalaban megjonni a mensitek a peteeres utan?

Figyelt kérdés
Olyanok valaszat varnam, akik biztosra tudjak mikor ovulaltak (ovu teszt v. homero alapjan, esetleg uh...) Koszonom!
2010. aug. 19. 18:04
 1/8 anonim ***** válasza:
Az elmúlt 2 évben figyelem ezt, amióta babát szeretnénk. Kb 80% 14 nap, 10-10% 13 és 15 nap. Szóval a 14 nap az átlagos nálam, de mindenki más.
2010. aug. 19. 18:50
 2/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálam ált. 10-14 nap körül. Én mindig megérzem ha van peteérésem és ezért tudom, hogy mikor nincs és akkor tudom, hogy nem kell várni úgysem fog megjönni. De a doki nem bízik a megérzéseimben pedig még soha nem csaptak be ezért most is mehetek majd a köv. ciklusban egy csomó vizsgálatra mert az utóbbi időben visszatért az a problémám ami a terhességem előtt is volt, hogy 3-4-5 havonta vérzek :S Az okát a mai napig nem tudják. De remélem így lassan 6 év után pontot tudunk tenni a dolog végére.

2010. aug. 19. 18:59
 3/8 A kérdező kommentje:

Ertem. Koszi a valaszod! Mi 1 eve probalkozunk es En is ezota figyelem a peteeresem. Egyszer sikerult 7 honap utan, de nem maradt meg. Ez volt 3 honapja es azota ujra probalkozunk. A ciklusom is rendetlenkedett meg a mutet ota es sztem csak most volt azota peteeresem is. A mutet elott a pozi ovu teszt utan 13 nappal mindig megjott. Ma van a 13. nap es semmi jele. Teszteltem tegnap, sajnos negativ. Sztem biztos bekoszont a hetvegen. :-S Baratcserjet szedtem, lehet az kavart be a kicsit v. meg a mutet miatt.

Sok sikert kivanok Neked!

2010. aug. 19. 19:01
 4/8 anonim ***** válasza:
13-14-15, de legtöbbször 14.
2010. aug. 19. 19:38
 5/8 A kérdező kommentje:

Okes. Koszonom! Sajnos hallottam mar olyat, hogy biztosra volt az illeto holgynek peteerese es megsem 14 napra ra, hanem joval kesobb jott a mensi. Ez erdkes, mert azt hittem,hogy mindig pontosan erkezik ovulacio utan kb. ket het. Valoszinuleg az elkovetkezendo napokban engem is eler.

Sok sikert kivanok mindenkinek!

2010. aug. 19. 20:13
 6/8 anonim ***** válasza:
13-14.
2010. aug. 19. 20:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem mindig 17-18 napra.
2010. aug. 19. 23:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolso! Ez erdekes, de koszi a valaszt. Jo tudni, hogy ilyen is van. Nekem meg semmi jele. 14. nap es a reggeli 25-os teszt full nega. :-(
2010. aug. 20. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!