Akiknek nem jött össze azonnal a baba... milyen érzés meglátni a negatív tesztet, vagy amikor megjön a nem várt menstruáció? Milyen érzés ezt hónapról hónapra átélni?
3 évig éltem át, hónapról-hónapra, mirespontán sikerült 😊
Az első alkalommal semmit nem éreztem, tudtam, hogy egészséges párnak átlag 1 év. Nekünk 3 lett 😊 Voltunk kivizsgáláson, baj egyikünknél sem volt.
De amikor sikerült teherbeesni, az minden elfelejtetett 😍
1,5 évig próbálkoztunk természetesen úton, egyszer sem sikerült. Ráadásul annyira sem, hogy legalább késett volna a menstruációm vagy szurkálás lett volna, de semmi. Ezután jött a lombik, de ott is csak harmadjára sikerült.
Őszintén megmondom, hogy annyira az a 1,5 év nem viselt meg. Jártam nőgyógyászhoz, de sokára küldött el klinikára, ahol lezajlottak a kivizsgálások. Mindig arra gondoltam, hogy valami baj van velünk, egészségügyileg. Mikor megjött, akkor kicsit szomorú voltam, de úgy gondolkodtam, hogy nem baj, majd a következő hónapban.
Viszont a lombikok sikertelensége rémálom volt. Tudtam, hogy minden úgy megy, ahogy a nagykövben meg van írva, sikerülnie kéne. Az pokoli volt, sokat sírtam, azt hiszem egy enyhe depresszió is hatalmába kerített.
Mikor sikerült a lombik teljesen más érzésem volt. Amint kiléptem a klinikáról olyan másnak éreztem mindent, sokkal pozitívabban láttam a dolgokat. És hát mikor meg pozitívat teszteltem, az maga volt a csoda. Minden terhességi rosszullétet és fájdalmat megért ez az egész :)
De jó olvasni ezeket. Nagyon inspirálóak vagytok :)
Néha úgy érzem, főleg ezen az oldalon, hogy elterelődik a figyelem azokról a nőkről, akik ugyanúgy vágynak az anyaságra, mint azok, akiknek első próbálkozásra, szinte varázsütésre sikerül.
Jó egészséget kívánok nektek, és annyi babát, amennyire csak vágytok. Főleg a 4. kérdezőnek, aki most várandós, vigyázz magadra nagyon!
7 év telt el és még most sem sikerült,illetve 2x már teherbeestem,de elmentek Tündérországba. Már semmi sem motivál,egyszerűen belefáradtam. Már lassan 1.5 éve,hogy egyáltalán nem érdekel az a része,hogy hőt mérjek,tesztet vegyek stb. Elengedtem a dolgot,kitűztem egy időt(jövő év július-35.szülinapom) ha addig nem jön,akkor gyógyszert iratok. Most,hogy belegondolok,rettenetesen sok teszt,vitaminok,vizsgálatok vannak mögöttünk.
Nekünk van egy lányunk,ő 8 éves,ő viszonylag hamar érkezett,2 évet vártunk rá.
Szia!
Kb 7 év (de inkább 10), amennyit vártunk. Nem igazán teszteltem, mert annyit soha nem késett, szerintem ezen idő alatt jó, ha 10-15 tesztre került sor. Eleinte "gyakrabban", majd megfogadtam, hogy kizárólag akkor tesztelek, ha késett legább 1 hetet. No, ezért teszteltem végül ilyen keveset, nem hiányzott.... Elfoglaltuk magunkat, találtunk más, rövidtávú célokat.
Idén februárban ment volna férjem sperma analízisre, hogy nekikezdjünk felderíteni mi lehet a baj. De az élet úgy hozta, hogy nem neki kellett időpont, hanem nekem a nőgyógyászatra, mert olyan lett a teszt, mint előtte soha... :) Pozitív. Pedig csak 3 napja késett... (nem is tudom, miért csináltam, valami sugallat, megérzés volt, és nagyon nem "időben" voltunk együtt)
13 hetes vagyok, és remélem, minden rendben lesz! :)
Kívánom, hogy nektek is sikerüljön! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!