Multi maca ogyi tiltólistán van. Akkor miért lehet kapni? Maca vibe ogyi listás tehát bevizsgált azt merjem megvenni? Nem tudom mi a különbség köztük.
Utána néztem sok dolognak, fer 14 drágának bizonyul a számunkra..kerestem a lehetőségeket..sokat olvastam a multi macáról és a maca vibe kapszulákról..majd megláttam egy orvos válaszol rovatot ahol a következőt írta a doktornő..
"A Multi-maca valószínűleg nem is kapná meg az engedélyt, mert tartalmaz egy olyan összetevőt (a királydinnye termését), mely az OÉTI negatív listáján szerepel, azaz emberi fogyasztásra nem javasolják.
A maca vibe viszont megnéztem rajta van az ogyi 2010-es listáján..merjem megvenni??
Ha rajta van a listán vedd meg.
A másikat biztos nem venném meg!
Az OÉTI lista Mo-on egy baromság.
Más EU országokban miért nem tiltják be csak nálunk?
Ezen még senki sem gondolkodott?
Csupán már csak azt nem értem, hogy más királydinnye tartalmú készítményt miért lehet megvásárolni Mo-on.
Ha tudnák az emberek, hogy mi megy valójában a háttérben és valójában hogyan tiltanak be termékeket akkor sokan meglepődnének. Kb semmi valós alapja nincs az ilyen-olyan betiltásoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!