Georgina201995 kérdése:
Terhesség esetén kinek hol fájt?
Figyelt kérdés
Február 24-én volt meg utoljára. Március 7-én este voltunk együtt és 8-án volt az ovulációm. Biztos vagyok benne, hogy ekkor fogant a pici. Azonban 8.Dpo-n már halvány pozitív volt a tesztem és szédültem is, hányingerem volt. Csináltam minden nap tesztet és napról - napra erősebb volt. Mára mar erősebb, mint a megszokott csík!Tegnap csináltam egy digitálisat, ami 2-3 hetet mutatott. Szédülök egész nap, émelygek és fáradt vagyok. Ami aggaszt, hogy ahol történt az ovulációm jobban érzem a mai napig, hogy feszít, nyillal, tompán fájdogál a hasam, de nem egész nap és feszítő érzést érzek . Félek, hogy méhen kívüli terhességem van😔 Másnak is fájt a petefészkénél? Hogy lehet, hogy már a 8. Napon pozitív volt a tesztem és 2-3 hetes terhességem van? Aggódok mert az első babám lenne és nem tudom mit csináljak. Orvoshoz hiába megyek úgyse látna semmit. Lehet csak nyúlnak a szalagok?2021. márc. 20. 16:54
1/6 anonim válasza:
8.dpon pozitív?! Szerintem valamit benéztél...
Ha 8.án volt az ovud, akkor még csak holnap kellene megjönnie...
12hetes terhes vagyok, van mar egy fiam, sosem fájt a hasam...
Ilyen korán nem nyulnak a szalagok...
Szerintem meg igenis menj orvoshoz, mert ez a pozitov teszt nekem nagyon gyanús...
Ja és ha méhen kívüli lenne barnáznál.
2/6 anonim válasza:
Szia! Első körben nyugodj meg, semmi bajt nem jelez a fájdalom. Abban a petefészekben termelődik a sárgatest vagyis a progeszteron, amelyikben az ovuláció történt, ezért érzed azt, hogy fáj, feszít, gyakran ciszta is kialakul benne, de ez később magától felszívódik. A digitális teszt 2-3 hete a fogantatástól számít, tehát 4-5 hetes terhes vagy. Azonban személyenként eltérhetnek a hormonszintek ugyanazon a terhességi napon is, így ezen nincs miért aggódni. Erősödött a csík és továbbra is erős, ez a fontos. Egyébként ha nagyon szeretnél valami magyarázatot, akkor maximum annyit kérdeznék, hogy ikerterhességre gondoltál már? Gratulálok!
3/6 A kérdező kommentje:
Igen holnap kellene megjönnie. Biztosra tudom, hogy 7-én voltunk együtt és 8-án reggeltől éreztem az ovulációt, illetve teszt is igazolta. Nekem is fura de igen a 8. Napon már halvány pozitív volt a tesztem. Nagyon sok fajtát csináltam naponta és iszonyatosan erdős. Egy alkalommal voltunk együtt ovulációkor előtti éjszakán és előtte sem igazán mert váltó műszakba vagyunk így első hónapunk ahol nem védekeztünk és össze is jött! Iker terhesség esetleg?
2021. márc. 20. 17:34
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod 😊Igen eszembe jutott, illetve más csoportban is utaltak rá!
2021. márc. 20. 17:35
5/6 anonim válasza:
Nekem 03.02-én volt ovulációm, én köldök alatt kb. közép magasságban érzek enyhe fájdalmat időnként, 10. dpo.-n volt kicsit erősebb, de a petefészek környékén is éreztem furcsa dolgokat. Nálam a 9. dpo.-n lett halvány pozitív a teszt, és erősödött napról napra. Szerintem nyugodtan fordulj orvoshoz, hogy megnyugodj, engem is megnézett nemvárt idején, mert pici barnázás volt, és akkor már annyit mondott, hogy nincs méhen kívülire utaló jel, szóval csak látni valamit, ha rossz helyen van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!