Terhesség esetén mit mutat az ovulacios teszt?
Figyelt kérdés
Rendszeresen Minden honapban nézem teszttel az ovumat. Mindig Normalis idöben jelentkezik a teszt is pozitiv ekkor. Ebben a honapban most kellene neki lenni de a teszt nagyon halvany nem ugy mint szokkot... A mensim rendesen megvolt ciklus elejen. Lehetséges hogy esetleg spontan peteeres torrent es teherbe estem azert nem jo az ovuteszt?2020. dec. 11. 13:43
1/4 anonim válasza:
Ha terhes vagy terhességi teszttel tesztelj
2/4 anonim válasza:
Kérdezz meg egy hcg tesztet.
De kb 99.9% hogy vagy korábban volt az ovud vagy később lesz vagy épp most nem lesz.
A kérdésre a válasz pedig, terhesen van akinek pozitív az LH tesztje és van akinek nem LH mindig van a szervezetben és állandóan ingadozik.
3/4 anonim válasza:
A spontán peteérés egy mítosz. Ami valójában történik, az az, hogy eltolódik az ovuláció, nagy valószínűséggel most is ez történik. Az jó, ha mindig ugyanakkor van az ovud, de még ilyen rendszeres ciklus esetén is előfordul, hogy néha csúszik pár napot fel-le, sőt, még az is, hogy néha teljesen kimarad.
4/4 anonim válasza:
Amikor pozitív lett a terhességi teszt, akkor kíváncsiságból megcsináltam azt az egy darab ovutesztet, ami még ott árválkodott a fürdőszobában. Nekem extrém erős pozitív lett az ovuteszt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!