Hogy tesztelhettem pozitivat ha 4nap kesessel de megjott a verzesem?
Figyelt kérdés
2021. márc. 19. 11:20
11/14 anonim válasza:
Nekem most vannak nagyon halvány + tesztjeim 13dpo n valószínűleg ez is kémiai lesz, van olyan teszt ami tegnap reggel még haloványan mutatta ma nem, a másik még mindig halványan mutatja.
12/14 A kérdező kommentje:
Utolso, ugyanígy voltam én is. Ugy megorultem....aztán megjott... legalabb egy kis időre talasztalhattam hogy milyen varandosnak lenni :)
2021. márc. 19. 15:26
13/14 anonim válasza:
Nekem volt egy pár hónapja kövi hóba igazi lett majd nem, csak ott szívhang nem lett, mondjuk akkor inkább kémiai mint műtét. Na mindegy azt akartam ezzel mondani sokan írják következő hónapban meg össze jön az igazi.
14/14 A kérdező kommentje:
Bár ugy lenne🙏🙏🙏
2021. márc. 19. 16:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!