Lehet hogy mi hozzánk is bekopog a gólya?
Figyelt kérdés
Mensi után vagyok két nappal.A folyásom világos barna,fáj a petefészkem,és a mellem egy picit.Ez a mensi után van még meg,vagy babás lettem? Annyira jó lenne ha sikerült volna.Valaki járt már igy,hogy mensi után is ezt érezte? Legjobban a folyásomra szeretnék választ kapni,hogy ez még a tisztulás?:O2008. dec. 4. 12:54
1/9 anonim válasza:
Szia!
Rendesen meg volt a mensid? Nem volt más ,mint máskor? Egyébként reggel tesztelhetsz nyugodtan egyet, már valós eredményt mutat valószínűleg... De lehet ,hogy tényleg ez csak egy kis barnázás a mensi után. NEm tudom, ez mindig olyan két esélyes sajnos :S !
2/9 A kérdező kommentje:
a mensim jóval kevesebb volt.max 1,5 napig vér szerű,de utána 1-2 napig barna.tegnap meg volt ez a furcsa barna szinű valami:s köszi hogy válaszoltál
2008. dec. 4. 16:37
3/9 anonim válasza:
SziA!
Megint én! Csinálsz reggel tesztet? Szerintem már kimutatná a babát! Ha csinálsz majd írj, hogy mi lett az eredményed! Sok sikert!
4/9 A kérdező kommentje:
szia. hát holnap nem tudok venni. csak hétfőn.dolgozom,és nem lenne rá lehetőségem. hétfőn viszont szabin leszek. majd irok::)
2008. dec. 4. 21:19
5/9 anonim válasza:
Szia!
Akkor várom az eredményT! Szorítok!!!
6/9 A kérdező kommentje:
szia. csináltam tesztet,de negativ lett:( de viszont a mellem,ha megfogom akkor érzem hogy fáj,és sűrűbben vagyok éhes,mint eddig. Szerinted van még remény? A mensim már rég elmúlt.Tévedhet a teszt is? Mikor csináljak mégegyszer? Ja,és most reggel mértem a hőm (hüvelyben),és 37,3. Ez jelent valamit?
2008. dec. 8. 08:43
7/9 A kérdező kommentje:
még annyit hozzá tennék,hogy a folyásom ma,olyan testápoló szerű:S
2008. dec. 8. 13:05
8/9 anonim válasza:
Szia! Szerintem próbálj újra tesztelni két-három nap múlva, lehet hogy később volt peteérésed, és azért nem mutatja a teszt még. A hőd is jó babához! Majd írj, ha teszteltél újra! Privátban is jó! Szorítok!
9/9 A kérdező kommentje:
oké.akkor majd privátban megirom:)
2008. dec. 9. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!