10.dpo az ovulációs tesztnek nem kellene már nagyon negatívnak lennie?
Most használok először ovulációs teszteket. 6.-án volt ovum, akkor volt erősebb a tesztcsík mint a kontroll, és éreztem is mert fájt. Ma csináltam egyet még, és szerintem ahhoz képest még elég erős, vagy legalábbis nézegettem, nem láttam másnál ilyet. Az ovu igazolt, voltam progi vérvételen, a dokim azt mondta megrepedt a tüsző és a luteális fázis is jó.
Láttam azt is, hogy sokan jóstesztnek használnak ilyet, de nekem az korai lenne még hiszen csak szombat a nemvárt napja.
Szerintetek?
Én is 10 dpo n vagyok de nekem ez a teszt full fehér 😔😔
2 es voltam
Lh mindig ingadozik.
Azt tudom, hogy terhesen full erős volt a teszt csík 11.dpo-n és a hcg meg halvány pozi lett.
Mikor nem voltam terhes vagy hómező volt az lh tesztem vagy volt erősebb a tiednél mensi előtt egy nappal.
Szóval bármi lehet. Még korai lenne terhességre gondolni.
Ha vannak még tesztjeid tesztelj minden nap, ha határozottan erősödik akkor talán terhességet jelez előre.
1# tudom, hogy negatív, csak azt hittem ilyenkor már jóval halványabb a tesztcsík.
#2 csináltam most egy predictor earlyt, de negatív, igazából nem számítottam hogy terhességet jelezzen az ovu teszt, csak meglepett, hogy még mindig ilyen jól látható a tesztcsík.
#4 én csak azért aggódom, mert úgy hallottam, hogy akinek PCOS van,azoknak általában nem esik vissza az LH és mindig erősek a csíkjaik. (Na én ezt nem szeretném, de szerencsére hetfőn megyek 3.napi vérvételre, ha persze megjön...)
Ezért nem kell ilyenkor már ovutesztet használni, mert ha nincs probléma, az ember csinál magának. LH mindig van a szervezetben, teljesen mindegy mennyi. Pco esetén lennének tüneteid is pl:nem ovulálsz, hosszú ciklusok stb.
Sajnos ha a predictor negatív akkor a terhességet kizárhatod, ilyenkor már szépen mutatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!