Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 mm-es endometriummal lehet...

4 mm-es endometriummal lehet teherbeesni?

Figyelt kérdés
Még szoptatok. Voltam rákszűrésen, és azt mondta a doktornő, hogy a szoptatás miatt vékony a méhnyálkahártyám, így egyelőre nem valószínű sem a menstruáció, sem a teherbeesés. Veletek megesett, hogy ilyen érték mellett összejött a baba?

2021. márc. 15. 13:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igen. Nekem is volt meg van is és mégis terhes lettem spontán első alkalommal már 2.5 éves kisfiú :) de én is várnék még vele nem okoskodás jó tanács.Saját magamból kiindulva en meg most sem vállalnék meg eggyett.Megvárom az övét.
2021. ápr. 7. 14:24
 12/14 anonim ***** válasza:
Óvit* de amugy nem is az endometrium ami akadályozza inkább hogy vékony a nyalkahártya.en nem is menstruáltam míg nem lett 8 hónapos.Meg meg mindig szopizik és még most sem jön meg rendszeresen
2021. ápr. 7. 14:27
 13/14 anonim ***** válasza:
12: az endometrium a méhnyálkahártya.
2021. ápr. 8. 12:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Óh bocsánat en másra gondoltam endometriózisra
2021. ápr. 8. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!