Endometrium nagysága? Szerintetek ez milyen?
Hát ennyi 50-50vagy megjon vagy nem.
Tesztelj és meglátod.
Első vagyok.
Ez is teljesen relatív. Kisfiammal volt vérzés amikor a mensinek kellett volna jönnie. 7mm volt a nyálkahártya de megmaradt a kisfiam. Kaptam progit és utána nem volt gond.
Hányadik ciklus napon vagy!?
Ha ciklus vége felé jársz tesztelj a hétvégén és minden kiderul.
Én írtam, hogy 50 50..:)
Ovulacio kellős közepén nekem csak 4mm volt a mehnyálkahartyám.. Mondta is a doki h ez esélytelen hónap, de azért szedjem az e vitamint 800mg/nap, a ciklus 23.napjáig.
4+2 hetesen mentem hcG beutaloert és uh-rá, hogy rá nézzem a mehnyalkahartyara, akkor volt 9,5mm a vastagabb részén, másik helyen ahol merte 7,5mm de megtapadt!
Na én abban a hónapban lettem várandós. Hétfőn lesz 2 éves a gyermek. :)
(clostylbegitet kaptam, az ette így még a mehnyalkahartyamat)
Ez az érték egy teljesen átlagos méret mensi előtti pár napban.
Hogy értsd, 12-16mm lehet mensikor.
A méhnyálkahártya folyamatosan vastagszik, aztán mensikor leválik, ha pedig sikeres beágyazódás nem válik le. Tehát a méretéből mem lehet következtetni, mert terhesség esetén sem fog gyorsabban vagy vastagabbra nőni mensiig. Ugyan az tempó. A te értéked még ugyan csak az alsó határon van. De annyiból jó jel, hogy szépen termelődik progi. Tehát nincs progi gond. Viszont ilyen hosszú ciklusoknál valami más gond lehet.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!