Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet ez az egész?...

Mitől lehet ez az egész? Lehetek babás?

Figyelt kérdés

Múlt hónapban voltam hüvelyi uh-n,és éppen látták,hogy pé van.Aznap és utána napokig többször is együtt voltunk a párommal.Rá kb.10 napjára nagyon furákat éreztem a hasamban,és jött a szúrkálás,mint amikor sok-sok kis tűvel szúrkálják a pocim,meg kicsit lejjebb.Ezek után kb.8 nap múlva(pár napot késve) megjött a bajom,DE kb.2 és fél napig tartott,utána semmi.Rá egy-két napjára pár csepp vér.Aztán elkezdődött a fehérfolyás,ami még mindig van.Szagtalan,semmi extra,és nem túl sok,épp csak annyi,hogy tisztasági kell,de az mindig.Kétszer előfordult egy kis barnázás is.

Tünetek,amik azóta is tartanak:Minden este(?) rosszullét.Többször előfordult,hogy mosogatás közben legalább háromszor le kellett ülnöm,annyira elgyengültem.A vérnyomásom folyamatosan alacsony(82/53), a pulzusom viszont elég magas(88-94).A szúrkálásokat még mindig érzem,főképp a jobb petefészkemnél.Soha nem volt gondom a gyomrommal,se a savammal.Most kb 3-4 hete állandó gyomorégésem van,függetlenül attól,hogy mit eszem.A savam meg sokszor úgy marja a torkom,hogy már majdnem sírok,annyira ég!A legnagyobb változáson a mellem ment át.Kb a duplája lett,kicsik a melltartóim,és teljesen eres!Egy hete elmúltak az esti rosszullétek,viszont ezzel egyidőben megjelent a hasmenés.Teljesen mindegy,hogy mit eszek,iszok,úgy kifolyik belőlem(már bocsika..)Ötödik napja ment a hasam,hát elment körzetihez.Ő elküldött székletmintára(még várom az eredményt),de se lázam,se semmi egyéb vírusra utaló jelem nincs.Azt mondta diétázzak,csak keksz,meg krumpli.Ja,és én egy nagyon vékony lány vagyok!

Fogytam 3 kilót pár nap alatt,de a mellem nem lett kisebb(sőt),és a köldököm alatta hasam szintén megmaradt.

Na ekkor gondoltam,hogy tuti babás vagyok!ÉS negatív lett a tesztem!Pedig ha tényleg terhes vagyok,akkor leg.5 hetesnek kellene lennem.Lehetek terhes,vagy mi a franctól van ennyi tünet?Oké,hogy dolgokat be lehet magyarázni,de nem mindent!Én úgy érzem,hogy terhes vagyok,de akkor miért negatív?Ja,és a mensesemet vasárnapra nem várom.Kérlek segítsetek?

2008. dec. 4. 10:24
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Hétfőn mindenképp megyek orvoshoz.

Szerintetek egyébként nem lehet,hogy álterhes vagyok?

Hallottatok már ilyenről?

2008. dec. 11. 08:02
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

SZIA!Igen halottam már ilyent,remélem te nem vagy az....

Majd ird meg hogy mit mondott a doki pussz....

2008. dec. 12. 16:32
 13/20 A kérdező kommentje:

Hát én is remélem,hogy tényleg babás vagyok..

Milyen szép karácsonyunk lenne :)

Hétfőn írok,köszi mindent!

2008. dec. 12. 23:27
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Na mi a helyzet? Voltál dokinál? Minden rendben?
2008. dec. 16. 20:50
 15/20 A kérdező kommentje:

Szia.Igen voltam dokinál,de hogy minden rendben-e...?Hááát...

A fene tudja,ugyanis annyi volt,hogy megvizsgált a nődoki,megnyomkodta a hasam,meg a szokásos dolgok,kb 2 perc sem volt,és közölte,hogy a problémám nem nőgyógyászati eredetű.Állítólag ilyen téren minden rendben van,de azért jobban megnyugtatott volna egy uh.Na mindegy.Most megyek vissza másik dokihoz.Nemtudom mire gondoljak,vagy mit csináljak.De nagyon idegesít,hogy a tünetek még mindig megvannak,de senki nem tudja,hogy mi bajom van!

Hát köszi a bíztatást,meg a kitartást,de ezek szerint nem vagyok babás..sajnos..:(

2008. dec. 17. 21:33
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom. De fel a fejjel, nem szabad feladni! Ne akard nagyon görcsösen mert az sem jó. Ha jól belegondolok amikor mi is belevágtunk annak idején, annyira akartam hogy nekem is heteket késett, és azt hittem hogy terhes vagyok, habár a teszt végig negatív volt, én is hittem hogy hányingerem van, meg érzékeny vagyok a szagokra , de azt hiszem inkább azt akartam hogy úgy legyen. Rá 3 évre már mindent feladtunk és nem is gondoltunk rá, abban a pillanatban terhes lettem. Sajnos a félidőben elvetéltem , de ez már egy másik történet. Szóval vizsgáltasd ki hogy mi okozza nálad a tüneteket, és utána csak lazán venni a dolgot, hidd el összefog jönni a baba!
2008. dec. 17. 22:31
 17/20 A kérdező kommentje:

Tudom,hogy lehetbizonyos tüneteket produkálni,de nem mindent!Se a mellem,se a hasam nem tudom növeszteni,na jó a hasam talán :P

Viccet félretéve,egyet áruljon el valaki:

Hogy lehet NEM görcsölni????

Áruljátok el,ha egy nő nagyon szeretne babát,és jóideje nem jön össze,mindenki azt mondja,hogy nem szabad görcsölni...Igen,én is tudom,de hogy lehet azt csinálni,nem görcsölni?

Azért köszönöm a bíztatást,remélem neked azért sikerült azóta már.:)

2008. dec. 18. 08:31
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez nehéz az biztos! Mi talán belefásultunk és már nem akartuk olyan tudatosan mint az elején. 3 év alatt azért ebbe is bele lehet fáradni. És amikor arról beszéltünk hogy jó, adunk magunknak még egy-két hónapot és utána elindulunk dokihoz, akkor amikor nem is figyeltük az időt és meg voltam győződve arról, hogy ebben a hónapban már kicsúsztunk az időből akkor derült égből villámcsapás! El sem hittem! Vettem két tesztet hogy valóban igaz e. Ez most májusban volt.A 19 héten elvesztettük a kisfiunkat sajnos. Most még nem vagyok felkészülve a következőre lelkiekben. Nagyon megviselt a szülés. De ismerve magamat nekem sem lesz görcsölés mentes ha újra eljön az idő hogy próbálkozunk. Nem is a teherbebesés miatt, hanem nehogy újra át kell éljem azt a szörnyűséget hogy elvesztem a babámat.
2008. dec. 18. 10:32
 19/20 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom,ami Veletek történt!Biztos nehéz túltenni magadat ezen,de ne add fel!

Sikerülni fog,mindkettőnknek,és mi lesz a legjobb anyucik a világon!:)

Puszi

2008. dec. 18. 20:35
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Úgy legyen! Hiszem hogy sikerülni fog!
2008. dec. 18. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!