Mitől lehet ez az egész? Lehetek babás?
Múlt hónapban voltam hüvelyi uh-n,és éppen látták,hogy pé van.Aznap és utána napokig többször is együtt voltunk a párommal.Rá kb.10 napjára nagyon furákat éreztem a hasamban,és jött a szúrkálás,mint amikor sok-sok kis tűvel szúrkálják a pocim,meg kicsit lejjebb.Ezek után kb.8 nap múlva(pár napot késve) megjött a bajom,DE kb.2 és fél napig tartott,utána semmi.Rá egy-két napjára pár csepp vér.Aztán elkezdődött a fehérfolyás,ami még mindig van.Szagtalan,semmi extra,és nem túl sok,épp csak annyi,hogy tisztasági kell,de az mindig.Kétszer előfordult egy kis barnázás is.
Tünetek,amik azóta is tartanak:Minden este(?) rosszullét.Többször előfordult,hogy mosogatás közben legalább háromszor le kellett ülnöm,annyira elgyengültem.A vérnyomásom folyamatosan alacsony(82/53), a pulzusom viszont elég magas(88-94).A szúrkálásokat még mindig érzem,főképp a jobb petefészkemnél.Soha nem volt gondom a gyomrommal,se a savammal.Most kb 3-4 hete állandó gyomorégésem van,függetlenül attól,hogy mit eszem.A savam meg sokszor úgy marja a torkom,hogy már majdnem sírok,annyira ég!A legnagyobb változáson a mellem ment át.Kb a duplája lett,kicsik a melltartóim,és teljesen eres!Egy hete elmúltak az esti rosszullétek,viszont ezzel egyidőben megjelent a hasmenés.Teljesen mindegy,hogy mit eszek,iszok,úgy kifolyik belőlem(már bocsika..)Ötödik napja ment a hasam,hát elment körzetihez.Ő elküldött székletmintára(még várom az eredményt),de se lázam,se semmi egyéb vírusra utaló jelem nincs.Azt mondta diétázzak,csak keksz,meg krumpli.Ja,és én egy nagyon vékony lány vagyok!
Fogytam 3 kilót pár nap alatt,de a mellem nem lett kisebb(sőt),és a köldököm alatta hasam szintén megmaradt.
Na ekkor gondoltam,hogy tuti babás vagyok!ÉS negatív lett a tesztem!Pedig ha tényleg terhes vagyok,akkor leg.5 hetesnek kellene lennem.Lehetek terhes,vagy mi a franctól van ennyi tünet?Oké,hogy dolgokat be lehet magyarázni,de nem mindent!Én úgy érzem,hogy terhes vagyok,de akkor miért negatív?Ja,és a mensesemet vasárnapra nem várom.Kérlek segítsetek?
Köszi a gyors válaszokat :)
A vasárnapot még én is mindenképp megvárom,aztán meglátjuk..Több tesztet nem akarok már csinálni,mert már agyon elegem van belőlük.
Szóval szerintetek lehetséges? A párom szerint tuti az vagyok.Azt mondta,hogy még soha nem látta ekkorának a melleimet,és hogy milyen jó :)
Én egyszerűen érzem,de hogy lehet,hogy a teszt még nem mutatja?
Ez tuti terhesség! Gratulálok!
Én a helyedben kérnék a dokitól beutalót vérvételre, csak hcg-t kérj, az a legtöbb helyen megvan 1-2 nap alatt, és máris megtudod az igazat! :-)
Majd írj, hogy mi lett végül, de nincsenek kétségeim. :-)
Hát semmi jó,ugyanis tegnap este mindenféle előjel,vagy fájdalom nélkül megjött :(
Én ezt már nem értem...De viszont megjött a széklet vizsgálat eredménye:negatív.Tehát semmi betegség.Ja,és észrevettem,hogy már egy pár napja nem kell öv azokba a nadrágokba,amik eddig lecsúsztak rólam. Most mit higyjek??
Ennyi volt a menszim,eddig tartott.Érdekes..
A párom szerint viszont tuti terhes vagyok,ugyanis soha nem volt ekkora a hasam!Annyira megnőtt,hogy hihetetlen,főképp a köldök alatti rész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!