Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől lehet ez az egész?...

Mitől lehet ez az egész? Lehetek babás?

Figyelt kérdés

Múlt hónapban voltam hüvelyi uh-n,és éppen látták,hogy pé van.Aznap és utána napokig többször is együtt voltunk a párommal.Rá kb.10 napjára nagyon furákat éreztem a hasamban,és jött a szúrkálás,mint amikor sok-sok kis tűvel szúrkálják a pocim,meg kicsit lejjebb.Ezek után kb.8 nap múlva(pár napot késve) megjött a bajom,DE kb.2 és fél napig tartott,utána semmi.Rá egy-két napjára pár csepp vér.Aztán elkezdődött a fehérfolyás,ami még mindig van.Szagtalan,semmi extra,és nem túl sok,épp csak annyi,hogy tisztasági kell,de az mindig.Kétszer előfordult egy kis barnázás is.

Tünetek,amik azóta is tartanak:Minden este(?) rosszullét.Többször előfordult,hogy mosogatás közben legalább háromszor le kellett ülnöm,annyira elgyengültem.A vérnyomásom folyamatosan alacsony(82/53), a pulzusom viszont elég magas(88-94).A szúrkálásokat még mindig érzem,főképp a jobb petefészkemnél.Soha nem volt gondom a gyomrommal,se a savammal.Most kb 3-4 hete állandó gyomorégésem van,függetlenül attól,hogy mit eszem.A savam meg sokszor úgy marja a torkom,hogy már majdnem sírok,annyira ég!A legnagyobb változáson a mellem ment át.Kb a duplája lett,kicsik a melltartóim,és teljesen eres!Egy hete elmúltak az esti rosszullétek,viszont ezzel egyidőben megjelent a hasmenés.Teljesen mindegy,hogy mit eszek,iszok,úgy kifolyik belőlem(már bocsika..)Ötödik napja ment a hasam,hát elment körzetihez.Ő elküldött székletmintára(még várom az eredményt),de se lázam,se semmi egyéb vírusra utaló jelem nincs.Azt mondta diétázzak,csak keksz,meg krumpli.Ja,és én egy nagyon vékony lány vagyok!

Fogytam 3 kilót pár nap alatt,de a mellem nem lett kisebb(sőt),és a köldököm alatta hasam szintén megmaradt.

Na ekkor gondoltam,hogy tuti babás vagyok!ÉS negatív lett a tesztem!Pedig ha tényleg terhes vagyok,akkor leg.5 hetesnek kellene lennem.Lehetek terhes,vagy mi a franctól van ennyi tünet?Oké,hogy dolgokat be lehet magyarázni,de nem mindent!Én úgy érzem,hogy terhes vagyok,de akkor miért negatív?Ja,és a mensesemet vasárnapra nem várom.Kérlek segítsetek?

2008. dec. 4. 10:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Ezek a tünetek tényleg jók,én azért tesztelnék mégegyszer.Miért ne?Egy probát mindenképp megér!Drukkolok h babás legyél!Üdv.
2008. dec. 4. 10:31
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Akár kismama is lehetsz. Várd meg a vasárnapot, és próbálj meg még egy teszetet . De ha akkor sem lesz pozitív és tartanak a tünetek érdemes megmutatnod magad egy orvosnak, hátha ő ultrahanggal többet lát. Szurkolok neketek!
2008. dec. 4. 10:36
 3/20 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors válaszokat :)

A vasárnapot még én is mindenképp megvárom,aztán meglátjuk..Több tesztet nem akarok már csinálni,mert már agyon elegem van belőlük.

Szóval szerintetek lehetséges? A párom szerint tuti az vagyok.Azt mondta,hogy még soha nem látta ekkorának a melleimet,és hogy milyen jó :)

Én egyszerűen érzem,de hogy lehet,hogy a teszt még nem mutatja?

2008. dec. 4. 10:39
 4/20 A kérdező kommentje:
Ja,és folyton tüsszögök,és folyik az orrom.A párom szerint olyan vagyok,mint egy kismacska,mert folyton "prüszkölök" :)
2008. dec. 4. 10:44
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez tuti terhesség! Gratulálok!

Én a helyedben kérnék a dokitól beutalót vérvételre, csak hcg-t kérj, az a legtöbb helyen megvan 1-2 nap alatt, és máris megtudod az igazat! :-)

Majd írj, hogy mi lett végül, de nincsenek kétségeim. :-)

2008. dec. 4. 18:41
 6/20 A kérdező kommentje:
:) Én is egyre inkább így gondolom,csak nem szeretnék csalódni..A hétfőt mindenképp megvárom,és ha semmi,akkor irány a doki!Mindenképp üzenek!
2008. dec. 5. 03:44
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Mi a helyzet?
2008. dec. 8. 11:00
 8/20 A kérdező kommentje:

Hát semmi jó,ugyanis tegnap este mindenféle előjel,vagy fájdalom nélkül megjött :(

Én ezt már nem értem...De viszont megjött a széklet vizsgálat eredménye:negatív.Tehát semmi betegség.Ja,és észrevettem,hogy már egy pár napja nem kell öv azokba a nadrágokba,amik eddig lecsúsztak rólam. Most mit higyjek??

2008. dec. 8. 11:46
 9/20 A kérdező kommentje:

Ennyi volt a menszim,eddig tartott.Érdekes..

A párom szerint viszont tuti terhes vagyok,ugyanis soha nem volt ekkora a hasam!Annyira megnőtt,hogy hihetetlen,főképp a köldök alatti rész!

2008. dec. 9. 07:54
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Menj el nőgyógyászhoz, hátha lát valamit! Ez az egész dolog nem természetes valahogy! Én is véreztem a terhesség elején. Nézzen meg, és ultrahanggal már láthat valamit. Te is megnyugodnál az eredménytől legyen az így vagy úgy ! Szorítok!
2008. dec. 9. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!