Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességi teszt: ez hogy lehet?

Terhességi teszt: ez hogy lehet?

Figyelt kérdés

Először is, tekintsünk el attól, hogy baromság ilyen sokat tesztelni, mert ezt én is tudom.

A lényeg, lehelet halványat teszteltem hétfő délután az "otthoni terhességi teszt" márkájú teszttel. Mivel tudom, hogy a két csík terhesség, akkor is ha halvány, de nagyon nem győzött meg, csináltam kedd reggel egy másikat ugyanabból a tesztből. Icipicit sötétebb lett, de szintén alig látható.

Szerda reggel csináltam egy x-epilt, ami ugyanolyan halvány volt, mint a keddi. Csütörtök reggel újabb x-epil. Valamivel erősebb, de még mindig közel nem olyan erős, mint a kontroll csík. Ma reggel újabb otthoni terhességi teszt, alig látható. Összehasonlítanám az előző ugyanilyen márkájúval, de azon már szinte semmi nem látszik. Mostanra a ma reggelin is szinte semmi. A hülyeség netovábbjaként most délutáni pisiből csináltam egy x-epilt, ami 1-2 perc után halvány kétcsíkos volt, majd 5-10 perc után (tudom, akkor már nem értékelhető) erős piros (de még mindig nem olyan mint a kontroll)

Engedjem el ezt most és várjam, hogy megjöjjön?

2021. márc. 12. 16:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én megértem a problémádat, de a tesztek nem arra valók, hogy a hcg növekedését becsüld meg velük, hanem hogy kimutassák a jelenlétét a vizeletben. Ha a növekedés üteme érdekel, csináltass vérvételt két nap különbséggel. (Én is csináltattam mikor terhes lettem, szintén korai vetélés miatt, nekem megérte, nem kellett összevissza tesztelgetnem, de volt valami kézzelfogható a kezemben az uh-ig)
2021. márc. 12. 18:28
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Hatalmas butaság ez, hogy erősödnie kell. Ahogy előttem is írták, a terhességi teszt nem alkalmas a hcg növekedésének kimutatására. Az, hogy milyen erős a csík, sok minden mástól is függ. Tehát közel sem mindenkinél erősödik. A lényeg, hogy legyen második csík, a többit majd az orvos megállapítja.
2021. márc. 12. 19:36
 13/20 anonim ***** válasza:
Valóban vérvételre menj el, 2 nap különbséggel.
2021. márc. 12. 19:43
 14/20 A kérdező kommentje:

Sajnos most nem tudok elmenni semmiképp, mert kontaktként karanténban vagyok még egy hétig. Addig még megöl az ideg.

Megpróbálok képet feltenni, de elég nehéz jól fotózni. Eddig akárhány képet csináltam, annyi se látszott mint szabad szemmel.

2021. márc. 12. 20:11
 15/20 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a ma délutáni.

A reggeli első viszont másfajta teszttel alig látszott.

2021. márc. 12. 20:20
 16/20 anonim ***** válasza:
Oh kérdező ez vastagabb csík, mint az én tesztem volt. Most itt alszik már az ölemben.
2021. márc. 12. 20:39
 17/20 anonim ***** válasza:
Egy ismerősömnek predictor erős pozitív volt, majd kb ugyanilyen volt pár napra rá egy ilyen fajta, úgy, hogy a vérvételen még aznap igen magas volt a színt. Szerintem ez egy egyértelmű pozitív teszt, erősödést nehéz ezekkel kimutatni.
2021. márc. 12. 20:41
 18/20 anonim ***** válasza:
Az x-epil teszteknél ez nagyon erős pozinak számít.
2021. márc. 12. 21:35
 19/20 anonim ***** válasza:
Felesleges agyalnod, szép pozitív ez.
2021. márc. 12. 23:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem sosem volt egyforma erős 2 csíkos tesztem, pedig vagy 8at csináltam :D a clear blue digitalis nyugtatott meg. Azota mar 24 hetes vagyok :)
2021. márc. 14. 16:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!