Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességi teszt: ez hogy lehet?

Terhességi teszt: ez hogy lehet?

Figyelt kérdés

Először is, tekintsünk el attól, hogy baromság ilyen sokat tesztelni, mert ezt én is tudom.

A lényeg, lehelet halványat teszteltem hétfő délután az "otthoni terhességi teszt" márkájú teszttel. Mivel tudom, hogy a két csík terhesség, akkor is ha halvány, de nagyon nem győzött meg, csináltam kedd reggel egy másikat ugyanabból a tesztből. Icipicit sötétebb lett, de szintén alig látható.

Szerda reggel csináltam egy x-epilt, ami ugyanolyan halvány volt, mint a keddi. Csütörtök reggel újabb x-epil. Valamivel erősebb, de még mindig közel nem olyan erős, mint a kontroll csík. Ma reggel újabb otthoni terhességi teszt, alig látható. Összehasonlítanám az előző ugyanilyen márkájúval, de azon már szinte semmi nem látszik. Mostanra a ma reggelin is szinte semmi. A hülyeség netovábbjaként most délutáni pisiből csináltam egy x-epilt, ami 1-2 perc után halvány kétcsíkos volt, majd 5-10 perc után (tudom, akkor már nem értékelhető) erős piros (de még mindig nem olyan mint a kontroll)

Engedjem el ezt most és várjam, hogy megjöjjön?

2021. márc. 12. 16:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Mért kéne egyforma erős legyen, nem várt előtt vagy után vagy?
2021. márc. 12. 16:21
 2/20 anonim ***** válasza:
76%
Szerezz egy rossmannos facelle tesztet és reggel csurrants rá! Az nem hazudik 500 forintért.
2021. márc. 12. 16:24
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus. A két csík az pozitív. Nem kell olyan erős legyen mint a kontroll csík.

Nem a sok tesztelés nálad a baj, hanem, hogy magad sem érted mit akarsz kérdezni.

A leírtak alapján az sem derül ki, hogy most akkor nagyon halvány vagy csak a kontroll csíknál halványabb a teszted?

Meg ne is haragúdj beszélsz itt hülyeséget. 1-2percnél két csíkos majd 5-10 perc után erősebb csíkos x-epil..... 1-2percnél nem olvasunk le tesztet!! Le is van írva a papírra 3-5 perc után kell leolvasni és 30 perc után értékelhetetlen.

Ahogy szárad normális, hogy határozottabb a csík.

Tehát, ha kibogarásszuk a sztoridat, akkor annyi a lényeg, hogy terhes vagy. Nem várt napjához képest két hét múlva mehetsz dokihoz.

2021. márc. 12. 16:38
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha van második csík, akkor terhes vagy. Ennyi. Nem kell túlbonyolítani.
2021. márc. 12. 16:50
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tűnik hogy te bizony terhes vagy
2021. márc. 12. 16:56
 6/20 anonim válasza:
93%
Teljesen felesleges össze-vissza vásárolgatni a teszteket. Menj orvoshoz.
2021. márc. 12. 17:09
 7/20 A kérdező kommentje:

Azt magam is tudom, hogy terhes vagyok. De azt is tudom, hogy a tesztcsík egyre erősebb, ahogy nő a hcg. És ha sok a hcg, bizony nem 1-2 perc alatt, de hamarabb kijön a teszt csík, mint a kontroll. Nekem hétfőn kellett volna megjönnie, tehát már igen erősnek kellene lennie.

Két korai vetélésem volt, ezért fontos számomra, hogy a teszt erősödjön, de semmiképp se legyen halványabb mint az előző. Tudom, ez nem jó diagnosztikus módszer és hcg vérvétel kellene, de egyelőre ez most nem lehetséges.

A kérdésem igazából arra vonatkozott volna, hogy más járt-e már így, hogy ennyire minimálisan nőtt a hcg szint és hogy kémiai terhesség volt-e vagy lett belőle baba is?

2021. márc. 12. 17:21
 8/20 A kérdező kommentje:

3-as, valóban az x-epilt 3 perc után kell leolvasni, viszont 10 után értékelhetetlen. Most olvastam a papírját.

Kevertem a másik fajtával, amit viszont 1 perc után írja az eredményt.

És tényleg saját tapasztalat, hogy magas hcg szintnél másodpercek alatt pozitív a teszt.

2021. márc. 12. 17:28
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok. Pl nekem nem lett erős két csíkos tesztem másfél hét késés után sem. Pedig a 11.dpo-n már pozit teszteltem. Még is elmúlt már 3 éves. Sőt nekem pl az elején 3-4 naponta lett csak látványosabban erősebb a teszt csík. Nekem is volt veszteségem ráadásul ikrek. Ott pl erősebb volt a teszt csík a kontrollnál kb 10 másodperc után, de akkor már 6 napja késett. Korábban nem teszteltem...meglepődtem, hogy egyáltalán terhes voltam.

Nem kell keresni a negatív dolgokat, a teszt úgy sem fog megnyugtatni. Tessék pozitívan gondolkodni. Jó egészséget!

2021. márc. 12. 17:54
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha van fotód kitehetnéd, sokan csak szeretnék pozitívnak látni.. A pozitív tesztnek nem feltétlenül kell erősödnie, a 2 csík az bőven elég.
2021. márc. 12. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!