Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon szépen kérem válaszolja...

Nagyon szépen kérem válaszolja meg valaki. Akkor most mi is számít?

Figyelt kérdés

Szóval az orvosom szerint hiába magas a THS érték (5,8) és babát szeretnénk, de ha az FT4 jó, akkor nem kell kezelni. És hajthatatlan... Azt mondta jól működik a pajzsmirigyem és nem ad semmit...😪 Nem lehet önmagában a THS értékre alapozni - ezt mondta.

Én meg félek, hogy mi van ha megint elvetélek, tartok attól, hogy mégis számít, hiszen az internet terítve van azzal, hogy 1 körül kell lennie az értéknek.

Most akkor mi van? Légyszi valaki segítsen! Számít vagy nem számít, hogy 5,8 az értékem terhesség tervezésnél?

2021. márc. 10. 15:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
Együtt nézik a kettőt. Nekem is együtt nézték.
2021. márc. 10. 15:28
 2/13 anonim ***** válasza:
75%
Nekem 5,55 volt mikor terveztünk babát. ft4 rendben volt. Mégis adott minimális tablettát, teherbe esetem és mikor mentem kontrolra 2,66 volt a TSH. 50mg Euthyroxról felvitte 75mg mikor 6 hetes voltam.
2021. márc. 10. 15:31
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem bízol az orvosodban akkor keress mást szerintem.Hátha vele zöldágra vergődsz.A bizalom nagyon fontos
2021. márc. 10. 15:32
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem régóta van PM alulműködésem, nekem azt mondta endokrinológus, hogy célszerű 1.5-2 körüli tshval teherbe esni, mert a baba miatt nőni fog az érték. Nekem direkt emelték a gyógyszert, hogy kicsit letolják a tsh-t, mielőtt próbálkozni kezdtünk, egyből összejött a baba, de így is fogok menni kontrollra nemsokára, hogy ne legyen túl magas a tsh. Mivel elvetéltél, én lehet kikérném más orvos véleményét is.
2021. márc. 10. 15:37
 5/13 anonim ***** válasza:
87%
nem a TSH értéktől vetélsz el, hanem az autoimmunitástól. Már ha Hashimotod van.
2021. márc. 10. 15:39
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
Nekem 4,7 volt, nekem is azt mondta a doki hogy ez így rendben van, hiába magas a TSH, a többi érték jó. A neten én is mindenhol azt olvastam hogy ez mennyire rossz érték, és ezzel nehéz lesz teherbe esni, vagy akár elvetélhetek... a baba gyorsan összejött, már betöltöttük a 12 hetet, a TSHm pedig lement 2,1re az első trimeszterben (gyógyszer nélkül). Szerintem az endokrinológus jobban ért ehhez mint random emberek a gyakorin, én is teljesen feleslegesen izgultam, az orvosnak volt igaza.
2021. márc. 10. 15:48
 7/13 A kérdező kommentje:

#5 Anyukámnak van autoimmun betegsége, alulműködik a pajzsmirigye, gyógyszert szed rá. Szóval esélyes gondolom, hogy nekem is van. Ugye?

Az enyémet nem nézte meg...😪

2021. márc. 10. 16:30
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen esélyes mert örökölhető. Igen is magas az érték a babához. Én endokrinológust keresnék.
2021. márc. 10. 16:43
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Az anti tpo eredményed milyen lett?
2021. márc. 10. 16:48
 10/13 A kérdező kommentje:
#9 Az nincs a listán 😪 Nem nézték.
2021. márc. 10. 16:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!