Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Sikerülhetett ebben a hónapban?

Sikerülhetett ebben a hónapban?

Figyelt kérdés

Szabályos ciklus mellett a naptár március 3 és 9 közötti időszakot jelölte be termékeny időszaknak. Együtt voltunk március 3-án, 5-én és 6-án.

Ez a harmadik próbálkozós hónapunk, de nem akart eddig össze jönni.

Most sikerülhetett?

2021. márc. 10. 10:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Nyilván, bármikor sikerülhet.
2021. márc. 10. 11:19
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy igen vagy nem.
2021. márc. 10. 11:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Előveszem a varázsgömböm és megnézem... 🤦‍♀️

Honnan a bánatból tudnánk? De úgy őszintén?

Ha a legeslegalkalmasabb pillanatban szexeltek, akkor is kb 25%esélye van a fogantatásnak....

2021. márc. 10. 11:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen kérdésre milyen választ vársz? De most komolyan. Ha csak ennyi kéne a babához, mindenki elsőre teherbe esne. Nincs 100-os megoldás babához....még a lombik sem az. Tehát honnan is kellene bárkinek tudnia, hogy sikerült e? Ugyan annyi az esélyed mint bármelyik hónapban. 3 hónap után még nem kéne ennyire kattogni a témán, hogy még kérdést is kelljen róla feltenni.

És a kérdésed nem zavar, hisz kérdezni lehet, hanem a gobdolkodásmód. Kb annyit ér ez a kérdésed mintha azt kérdezném piros vagy kék zokni van most rajtam? Válaszolj rá.

2021. márc. 10. 12:52
 5/5 anonim ***** válasza:

4-es én tudom. Fehér!😂😂

Viccet félre téve kérdező. Nem olyan könnyű összehozni egy babat. Elsőre sikerült teherbe esnem lett egy gyönyörű kislanyom. Kisteso sikerült elsőnek szinten, de 11hetesen elveteltem. Nyugodj meg, ne figyeld magad annyira, jó lesz minden! Ha késik pár napot csinálj tesztet, ha pozitív pár het mulva doki :) sok sikert! 13hónapos kislány anyuja

2021. márc. 10. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!