Szerintetek baj, hogy ilyen halvány? Az ovum hő szerint és teszt szerint is február.21-én volt.
2021. márc. 9. 15:15
1/9 anonim válasza:
Nekem 24en volt ovum. Es ilyen.
Ma csinaltam. En a helyedben nem aggodnek mert mindnekinek mas utemben nol. Milyen erzekenysegu a tied?
2/9 A kérdező kommentje:
10-es.
2021. márc. 9. 15:24
3/9 anonim válasza:
Marmint mindenkinek mas utemben nol a hcg a szervezeteben. Bocsi front van. Probalj tesztelni ugyanezzel 2 nap mulva.Szurkolok ❤️❤️❤️
1es voltam.
4/9 anonim válasza:
Hát nem tudom. Ismételd meg. Nem tűnik szinesnek a csík. Az első valaszolóé egyértelmű pozitív.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
Igen, azért is aggódom, mert ez nagyon halványka, már sokkal erősebbnek kellene lennie.
Azért reménykedek hátha.
Neked boldog babavárást kívánok 1-es!
2021. márc. 9. 15:30
6/9 anonim válasza:
Nekem két nap késés után volt ennél kicsit erősebb, most voltunk a 12 hetes uh-n, semmi baja. Ha nagyon aggódsz, nézess vérből hcg-t két nap különbséggel, abból kiderül ha baj van.
7/9 anonim válasza:
Nyugi, nekem ilyen halvány tesztem volt nem várt után 10nappal. Itt van a kislanyom mellettem :) és végig probléma mentes terhesség volt!
8/9 anonim válasza:
Ja azt lehagytam hogy nem várt napján teszteltem egyet és olyan pozitív volt hogy majdnem leesett.
Utána is csináltam meg kettőt és azok is nagyon erősek voltak.
Meg is 8hetesen elveteltem..
A halvány teszttel meg lett egy gyönyörű kislanyom.
Szoval tényleg nyugodj meg kérdező!
7es voltam
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :)
2021. márc. 9. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!